SanDisk Ultra 3D SSD Alınır mı?

Aldım ve kullanıyorum. Şu anlık bir problemle karşılaşmadım ama ileride olur mu bilemem. Arkadaşların da dediği gibi A2000 alın hocam.

Plus modelleri çok sorun yaşandığı söylenen bir model, Ultra’da öyle bir şey görmedim ama emin olun yarın 10 kişi sorun yaşarsa ”Kronik SSD” damgasını yer.

SSD Plus 120 ve 240GB'ı evet sorunlu. Ama Ultra Sata ve Ultra nvme serisi gayet iyi, alınır. A2000 de bakabilirsin.
SanDisk SSD önermiyorum.

SanDisk çok kaliteli bir marka. USB flash disklerinden SSD'lerine kadar kendini kanıtlamış bir üretici. SSD Plus dışında da kötü ürünleri pek yok. Neden hiçbirini önermiyorsun?

SanDisk çok kaliteli bir marka. USB flash disklerinden SSD'lerine kadar kendini kanıtlamış bir üretici. SSD Plus dışında da kötü ürünleri pek yok. Neden hiçbirini önermiyorsun?
Ben öyle düşünmüyorum şahsen. SD kartlarını ve flash disklerini de kullandım. Sonu hep veri kaybı oldu. :/

Depolama konusunda Samsung'tan şaşmıyorum artık.

Ben öyle düşünmüyorum şahsen. SD kartlarını ve flash disklerini de kullandım. Sonu hep veri kaybı oldu. :/

Depolama konusunda Samsung'tan şaşmıyorum artık.

Depolamada Samsung'tan şaşmamak gerektiği nesnel bir yargı zaten. Ancak ben USB'lerini falan çok kullandım. Gayet memnun kaldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı