SanDisk Ultra disk yazma koruması hatası

oguzhang

Centipat
Yer
Aydın Didim
Daha fazla  
Meslek
Cerrahi Asist. ve Perfüzyon Teknisyeni
İyi günler, elimde SanDisk Ultra USB 3.0 32 GB Flash bellek var. Alalı çok olmadı ve öyle aşırı şekilde kullanmadım fakat son zamanlarda bilgisayarım için Windows Hızlı Önyükleme seçeneği aktif şekilde kullanırken, birkaç dosya yedeklemem gerekti fakat "Disk yazma korumalı" hatasını aldım. Aklınıza gelebilecek program kullanmadan her türlü yolu denedim bu korumayı kaldırabilmek için (CMD dahil). Ek olarak Rufus, Silicon Power vb. uygulamaları da kullandım ama hala bir çözüme ulaşamadım.
Artık disk değerini de geçtim, inada bindi. Bir şekilde bunu kullanılır hale getirmek istiyorum. Ne yapabilirim yaptıklarımdan farklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Programı çalıştırdım lakin başka usb ve harddisklerime işlem yapabilirken, bu usb'ye hala bir işlem yapamamakta. Sektörleri dahi değiştirmeyi denedim fakat kesinlikle işlem yapmıyor. Linux deneyeceğim başka çarem kalmadı. Teşekkür ederim.
SanDisk USB bellekler bu konuda kronik sorunlu. Garantisi devam ediyorsa garantiye gönderin.
Size yeni bellek verecekler çünkü kendileri de düzeltemiyor.
Kutusunu attım, yol üstünde bir marketten satın almıştım inanın hatırlamıyorum, garantiye nasıl ulaşabilirim acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…