SanDisk Ultra fit 3.2 hızı düşük

aet_95

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
sandisk Ultra Fit 3.2 128 GB
Merhaba aşağıda linkini paylaştığım ürünü satın aldım. Normalde bu ürünün hızının 400 MB/S olmasını bekliyordum fakat hızı 90 MB/S civarında geziyor. Laptop bilgisayarımın USB giriş noktaları 3.2 teknolojisini destekliyor. Durumumla ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba aşağıda linkini paylaştığım ürünü satın aldım. Normalde bu ürünün hızının 400 MB/S olmasını bekliyordum fakat hızı 90 MB/S civarında geziyor. Laptop bilgisayarımın USB giriş noktaları 3.2 teknolojisini destekliyor. Durumumla ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bu ürünün içinde kullanılan bellek o kadar iyi değil ayrıca alan olarak da dar bir alana sahip olduğu içinde bol bol hızı düşecektir. Bu kadar düşük fiyatta yüksek kalite beklememelisiniz. Ultrafitlerin Max hızı 130 MB/s'dir. Isındıkça saniyede 5-10 MB/s'lere kadar düşer. Yazma hızı okuma hızından daha düşüktür bu arada. Çok beklentiye girmeyin. Eğer ki bütçeniz varsa kaliteli bir flash disk alın. Ultra Fitler içine müzik klip atıp araba teybine takıp oradan müzik dinleyebileceğiniz ucuz yollu flash disklerdir. Çok uzun okuma yazma ömürleride beklememenizi öneririm.

Kaliteli bir ürün arıyorsanız 300 MB/s üstünde iyi bir performans sergilemesiniz bekliyorsanız en kötü ihtimal ekte attığım gibi bir flash disk almalısınız.

Bu arada sıralı okuma hızı kullandığınız flash disk için dediğim gibi 130 MB/s yazıyor.

Bu ürünün içinde kullanılan bellek o kadar iyi değil ayrıca alan olarak da dar bir alana sahip olduğu içinde bol bol hızı düşecektir. Bu kadar düşük fiyatta yüksek kalite beklememelisiniz. Ultrafitlerin Max hızı 130 MB/s'dir. ısındıkça saniyede 5-10 MB/s'lere kadar düşer. Yazma hızı okuma hızından daha düşüktür bu arada. Çok beklentiye girmeyin. Eğer ki bütçeniz varsa kaliteli bir flash disk alın. Ultra fitler içine müzik klip atıp araba teybine takıp oradan müzik dinleyebileceğiniz ucuz yollu flash disklerdir. Çok uzun okuma yazma ömürleride beklememenizi öneririm.

Kaliteli bir ürün arıyorsanız 300 MB/s üstünde iyi bir performans sergilemesiniz bekliyorsanız en kötü ihtimal ekte attığım gibi bir flash disk almalısınız.

Bu arada sıralı okuma hızı kullandığınız flash disk için dediğim gibi 130 MB/s yazıyor.

Amazon da 400 MB/S görünce hızı da o kadar sanmıştım. Bu arada üstte belirttiğim ürünü zaten aldığım için şimdilik bu ürünü kullanacağım eğer ki bozulursa amazona iade edip sizin paylaştığınız linkteki ürünü alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı