Sandisk Ultra II SSD Kullanıcı Görüşleri

BrainHacker

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Königswinter
Daha fazla  
Meslek
Profesyonel Talebe
Arkadaşlar kargo bu gün elime geçti. Hemen taktım bilgisayara win 8.1 kurdum.

İlk gözlemlerim:
-4 saniyede kapanma.
-6 saniyede açılma.
-50 mb/s veri aktarımı olmasına rağmen etkinlik süresinin %10'un altında olması.

Şu anda Win10 Usb'si hazırlıyorum. Kurduktan sonra konuyu güncellerim.

Size kesinlikle ama kesinlikle bir SSD almanızı tavsiye ediyorum. Okadar büyük bir fark var ki bırak gözle görmeyi, gözün kapalı bile anlarsın.

Yavaşlıktan şikayet edenler hiç Ccleaner, pc-boost programları ile uğraşmayın. Alın bir SSD hayatınızı yaşayın. :)

Aynı SSD'yi kullanıyorum. Yaptığım Crystal Disk Mark testinin sonuçlarını paylaşıyorum, almak isteyen arkadaşlara yol gösterebilir. "1 kez SSD kullandıktan sonra HDD'e geri dönmek bile istemezsin" demişlerdi, inanmamıştım ama gerçekten öyleymiş. (y)
2.jpg

Güncelleme:
-Windows 10 temiz kurulum ortalama 6dk içerisinde tamamlandı.

Aynı SSD'yi kullanıyorum. Yaptığım Crystal Disk Mark testinin sonuçlarını paylaşıyorum, almak isteyen arkadaşlara yol gösterebilir. "1 kez SSD kullandıktan sonra HDD'e geri dönmek bile istemezsin" demişlerdi, inanmamıştım ama gerçekten öyleymiş. (y)
Eki Görüntüle 111424
Bendeki değerler ise şöyle:
2015-10-19 21.44.22.jpg

Güncelleme:
-Windows 10 temiz kurulum ortalama 6dk içerisinde tamamlandı.

Bendeki değerler ise şöyle:Eki Görüntüle 111467

CrystalDiskMark'ın eski sürümüyle test ettiğimi fark ettim. :(
Yeni sürüm ile yaptığım testte çoğu değerler birbirine yakın ama 4K Q32T1 kısmında aramızda neredeyse iki katı fark var. Bunun böyle olması normal mi yoksa bir sorun mu teşkil ediyor? Testi bir kez daha yapıp karşılaştırabilir misiniz? Ek olarak işlemciniz nedir? 4K testlerinde CPU kullanımının arttığını gördüm. Eğer bir sorun varsa içim rahat etmeyecek.
2.jpg

CrystalDiskMark'ın eski sürümüyle test ettiğimi fark ettim. :(
Yeni sürüm ile yaptığım testte çoğu değerler birbirine yakın ama 4K Q32T1 kısmında aramızda neredeyse iki katı fark var. Bunun böyle olması normal mi yoksa bir sorun mu teşkil ediyor? Testi bir kez daha yapıp karşılaştırabilir misiniz? Ek olarak işlemciniz nedir? 4K testlerinde CPU kullanımının arttığını gördüm. Eğer bir sorun varsa içim rahat etmeyecek.
Eki Görüntüle 111572
İşlemci ile ilgili bir işlem içeriyorsa normaldir. İşlemcim Pentium inside.
Ah bi yaz gelse de alsam yeni bir PC. Sadece SSD hızı yetmiyor. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı