SanDisk Ultra 3D 500GB 2400MB-1750MB/s NVMe M.2 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Uygun fiyatlı bir M.2 NVMe SSD arıyorum linkteki SSD nasıldır? Kronik sorunları vs var mıdır? Ultra 3D SATA3 SSD'nin çok önerildiğini gördüm ama NVMe modeli hakkında bir bilgi bulamadım. 500-600 TL civarında başka önerileriniz varsa bekliyorum
Kingston 500 GB A2000 SA2000M8/500G M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Kingston 500 GB A2000 SA2000M8/500G M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Teşekkürler yardımınız için. Forumda A2000 modelini araştırdım azonce. Yazma hızı 600mb/snlere kadar düşenler, ssdnin sağlığında hızlı düşüş yaşayanlar, ısınma sorunu yaşayanlar vb. şeyler okudum. Sandisk olanı ise kullanan kimse yok galiba. Yabancı forumlarda incelemer vs vardır diye araştırdım ancak o da yok. Aynen dediğiniz gibi sanki piyasadan silinmiş bir ssd. Haliyle kafam çok karıştı şuan. Acaba bu fiyatlara nvme ssd alıp sorun yaşayacağıma sata ssd mi almalıyım?