Sandisk Ultra SSD 120 GB Boot Edememe Sorunu

the_hasanov

Hectopat
Yer
Baku
Daha fazla  
Meslek
Web Developer
Yeni topladığım ofis sistemi 2 hafta sorunsuz çalıştı. 10 gün tatil ve sorunlar nedeniyle PC'ye dokunmadım. Daha sonrasında çalışma esnasında Windows çöktü ve anakart boot edemedi SSD'mi. Lakin anakarttan bileşenlere baktığımda SSD bağlı olarak gozüküyordu. BIOS'u default ayarlara döndürüp tekrar çalıştırınca PC normal boot oldu. Ben de fazla üzerinde durmadım. Aynı olay 2 gün arayla 2 kez oldu ve bugün son olarak çalışma esnasında aynı sorunu yaşadım. Bu kez anakart SATA 1'i boş olarak gösterdi. Bağlantıları kontrol edip tekrar denedim, yine aynı sonuç. BIOS'a reset attım bir şey değişmedi.
  • SSD: Sandisk Ultra 2 120gb
  • Anakart: MSI B150M Pro-VDH

Servise verdim SSD yi
Sonuç : bilinmeyen sebepden ssd bozulmuş yenisini aldım

Sandisk kullandım daha önceler fiyatına kıyasla çok kaliteli ürünleri var. Ayni SSD alma sebebim de bu
Amazondan aldığım için garantiden değişmesi çok uzun olurdu mecbur hemen aldım iş sistemi çünki.
Sandisk e mail atıcam çünki 3 yıllık garanti veriyor ürüne umarım olumlu sonuç alırım

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı