cemcem2818
Hectopat
Daha fazla
Sandisk USB bellek(SanDisk Ultra USB 3.0 Flash Sürücü) bilgisayarlar tarafından algılanmıyor. Normalde çalışan USB belleğim Win32 Disk Imager tarafından formatlandıktan sonra kullandım. Ardından USB belleğimi geri çevirmek için diskpart ile formatladım akabinde USB diskin kurulumunu NTFS olarak yaptım. Kurulum yaptıktan USB belleğim çalışıyordu. Fakat şu an üç farklı bilgisayarda denedim üçünde de USB bellek gözükmüyor(bilgisayarlara taktığımda Windows'un yeni bir aygıt takıldığı andaki sesi geliyor). Device Manager kısmında da USB gözükmüyor. Windows'da verilen hata şu şekilde:
"Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)
A request for the USB device descriptor failed."
Ve şu an fark ettiğim bir şey daha, USB belleği bilgisayara taktığımda Bluetooth & Other Devices kısmında ilk olarak ultra diye USB belleği gösteriyor sonrasında geçen 10-15 saniyenin ardından Unknown USB Device hatası alıyorum ve tabii ki ultra'nın adı da Unknown USB Device olarak değişiyor.
"Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)
A request for the USB device descriptor failed."
Ve şu an fark ettiğim bir şey daha, USB belleği bilgisayara taktığımda Bluetooth & Other Devices kısmında ilk olarak ultra diye USB belleği gösteriyor sonrasında geçen 10-15 saniyenin ardından Unknown USB Device hatası alıyorum ve tabii ki ultra'nın adı da Unknown USB Device olarak değişiyor.
Son düzenleyen: Moderatör: