SanDisk USB'ye nasıl format dosyası yazdırılmalı?

Windows 10 ISO dosyasını indirin. Sonrasında Rufus ile sisteminize göre yazdırma işlemini yapın.

Diskin türünü ve BIOS türünüzü seçin. Dosya sistemi olarak NTFS şeklinde yazdırın.

Böyle yapmak uzun oluyor da. Ben direk MediaCreationTool21H2 kullanıyorum sıkıntı olur mu?
Ayrıca USB'yi disk yönetiminden NTFS yaptım.

Media Creation Tool hiç kullanmadım. Onunla ilgili konu açıldıysa bakabilirsiniz. Ama sorun çıkaracağını zannetmiyorum.
Böyle yapmak uzun oluyor da. Ben direk Media Creation TOOL21H2 kullanıyorum sıkıntı olur mu?
Ayrıca USB'yi disk yönetiminden NTFS yaptım.

İfadeler: w1B
Buradaki ISO dosyası en güncel olan mı?

Evet güncel. Tıkladığınız anda indirmeye başlayacak. Ama Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Microsoft'un sitesinden de indirebilirsiniz. Kendi tercihinize kalmış.

İfadeler: w1B
Hocam Microsoft'un sitesinde orijinal windows 10 ISO'su mevcut.
Evet güncel. Tıkladığınız anda indirmeye başlayacak. Ama Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Microsoft'un sitesinden de indirebilirsiniz. Kendi tercihinize kalmış.
Teşekkürler.
Format sırasında bir sıkıntı oluşursa size danışabilir miyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…