SanDisk USB'ye nasıl format dosyası yazdırılmalı?

• Konuyu başlatan w1B
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 2.814
Windows 10 ISO dosyasını indirin. Sonrasında Rufus ile sisteminize göre yazdırma işlemini yapın.

Diskin türünü ve BIOS türünüzü seçin. Dosya sistemi olarak NTFS şeklinde yazdırın.

Elim de Link'deki USB var.
Bunu FAT32 veya NTFS yapmamın bir farkı olur mu? Hangisini tercih etmeliyim?
Buradaki aracı kullanarak format atacağım.
Böyle yapmak uzun oluyor da. Ben direk MediaCreationTool21H2 kullanıyorum sıkıntı olur mu?
Ayrıca USB'yi disk yönetiminden NTFS yaptım.

Media Creation Tool hiç kullanmadım. Onunla ilgili konu açıldıysa bakabilirsiniz. Ama sorun çıkaracağını zannetmiyorum.
Böyle yapmak uzun oluyor da. Ben direk Media Creation TOOL21H2 kullanıyorum sıkıntı olur mu?
Ayrıca USB'yi disk yönetiminden NTFS yaptım.

Media Creation Tool hiç kullanmadım. Onunla ilgili konu açıldıysa bakabilirsiniz. Ama sorun çıkaracağını zannetmiyorum.

Buradaki ISO dosyası en güncel olan mı?

Buradaki ISO dosyası en güncel olan mı?

Evet güncel. Tıkladığınız anda indirmeye başlayacak. Ama Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Microsoft'un sitesinden de indirebilirsiniz. Kendi tercihinize kalmış.

Hocam Microsoft'un sitesinde orijinal windows 10 ISO'su mevcut.
Evet güncel. Tıkladığınız anda indirmeye başlayacak. Ama Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Microsoft'un sitesinden de indirebilirsiniz. Kendi tercihinize kalmış.
Teşekkürler.
Format sırasında bir sıkıntı oluşursa size danışabilir miyim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı