Sandviç nasıl yapılır?

XEfe.Bey

Kilopat
Makaleler
2
İyi akşamlar, sahur için sandviç yapacağım fakat içine ne koyulur hiçbir fikrim yok. YouTube'a baktım onlarda aşırı uğraştırıcı. Lezzetli güzel bir sandviç nasıl yapılır? Evde çoğu malzeme var.

iki tost ekmeğinin içine Allah ne verdiyse bütün sebzelerden koy.Ardında baharat ekle(baharat farketmez).Son olarak fırında 30-35 dk pişir.Sonuç:Mükemmel

Ekmeğin üstüne altına Labne sürülür marul koyulur domates ve Ezine peyniri koyulur eğer bir de salam ya da pastırma koyarsan(susatır bilgine) 10/10 bir sandviç olur :)

İyi akşamlar, sahur için sandviç yapacağım fakat içine ne koyulur hiçbir fikrim yok. YouTube'a baktım onlarda aşırı uğraştırıcı. Lezzetli güzel bir sandviç nasıl yapılır? Evde çoğu malzeme var.
Ekmeğin ikiye böl. İçine ben olsam peynir domates salam sucuk birşeyler koyardım Allah ne verdiyse. :)

Arkadaşlar birini ezine peynirli, domatesli, nane tozu, marullu yapacağım, diğerini ton balıklı yapacağım. Sağ olun iyi varsınız dostlar🥰
Ekmeğin üstüne altına labne sürülür marul koyulur domates ve ezine peyniri koyulur eğer bir de salam ya da pastırma koyarsan(susatır bilgine) 10/10 bir sandviç olur :)

Ezine peyniri cidden çok güzel ya🤩

Technopat Haberler

Geri
Yukarı