Sangal'ın CS takımı dağıldı

Üzdü, umarım EF'nin de sonu böyle bitmez.
Bana, onların da sonu böyle olacak gibi gelmiyor değil açıkçası. Heveslerini aldıklarını da düşünüyorum.

Eternal'da şu an çok kötü bir gidişat var. Dağılmaları için pek bir sebep görmüyorum ortada. Umarım toparlanırlar ve eski günlerdeki gibi gururlandırırlar bizi.

Bana, onların da sonu böyle olacak gibi gelmiyor değil açıkçası. Heveslerini aldıklarını da düşünüyorum.

Eternal'da şu an çok kötü bir gidişat var. Dağılmaları için pek bir sebep görmüyorum ortada. Umarım toparlanırlar ve eski günlerdeki gibi gururlandırırlar bizi.
EF'nin kadrosu Sangal'dan daha iyi fakat tam potansiyellerini gösteremiyorlar en azından HLTV Top 30'a girseler belki devamı gelir diye düşünüyorum.

EF'nin kadrosu Sangal'dan daha iyi fakat tam potansiyellerini gösteremiyorlar en azından HLTV Top 30'a girseler belki devamı gelir diye düşünüyorum.
woxic'in AWP çalışması gerek. XANTARES'in IGL olmayı bırakması gerek. imorr yaptığı saçma hareketleri bırakmalı. Bir kere tuttu diye tüm maç aynı hareketi deniyor neredeyse. Calyx ise son zamanlarda çok ruhsuz. Resmen oynamak için oynuyor.

Bu sorunlar çözülmeden biraz zor.

woxic'in AWP çalışması gerek. XANTARES'in IGL olmayı bırakması gerek. imorr yaptığı saçma hareketleri bırakmalı. Bir kere tuttu diye tüm maç aynı hareketi deniyor neredeyse. Calyx ise son zamanlarda çok ruhsuz. Resmen oynamak için oynuyor.

Bu sorunlar çözülmeden biraz zor.
Evet bende aynı düşünüyorum, Calyx dışında diğerlerinin oyununu beğenmiyorum.

Neden dağıldıklarını anlamadım. Ne güzel sponsor topluyorlardı. Üstelik dün Full Fokus'ta baya iyi görünüyorlardı. Keşke dağılmasaydı. Bu dağılma moral olarak kötü durumda olan Eternal Fire'ı tekel haline getirmez umarım.
Hocam şuan VALORANT'ın e-spor konusunda önü daha açık. Çok daha fazla turnuva yapılıyor ve oyunculara verilen maaşlar çok iyi. Şuan CS:GO oynayan e-sporcular girdikleri turnuvadan doğru düzgün kazanıp maaş bile almıyor çok büyük takımlar hariç. Gelen maaşlar düştükçe ve VALORANT hypelenmeye devam ettikçe oyuncuların çoğu ister istemez o tarafa gidiyor. Artık iş eğlenceden de çıktı mesleğe döndü nerede iyi kazanç varsa orası mantıklı deyip insanlar oraya geçiyor. Şuan geçen oyuncuların FPS tecrübesi olduğu için VALORANT'ta pek zorluk çekmeyeceklerinin farkındalar 1-2 aya takım teklifleri almaya başlarlar sebebi bu olabilir.

@sweett Hocamın dediğine katılıyorum. Valorant turnuva konusunda ön planda. Ve maaşları dolgun. Topu bir de Avrupa'ya atar iseler tadından yenmez. CS'den geçtikleri zaman 1 aya alışırlar oyuna. Riot zaten LoL'den bildiğimiz gibi çok turnuva yapıyor. Valorant'a geçip kendilerini gösterdikleri zaman elbet bir takım geçmişten kariyerleri olduğu için onlara teklif sunarlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı