Sangal'ın CS takımı dağıldı

Bitti zaten oynayanmı kaldı.
Keza bitsin zaten bu kadar oyunla ilgilenmeyen bir başka oyun şirketi olamaz sanarsın biz sahibiyiz Valve'nin...
Biz daha çok düşünüyoruz Valorant gibi nimet varken boşa hilelerle kafa patlatmışız.
Az önce FACEIT girdim. Herkes level 10 Biri tilt olmuş fena belliydi %10 winrate vardı. Ve Türk oyuncuydu. İlk el hiçbir şey yok ortada daha, başladı bize hakaret etmeye ve gülmeye. CS:GO hasta kaynıyor. Hile bile var. Bilgisayarımda hile programı yok. Ama Valve VAC koruması hatası veriyor. Riot Anti hileyi kapatınca CS:GO girebiliyorum. Korumaya gel 🤣 Millet her türlü hile kullanıyor ben VAC'ı geçemiyorum felan. Leş oyun. Sangal için sevindim. Umarım iyi olurlar Valorant oyununda.

Belki Eternal fire academy kurulursa bir de unlost takım kuracağım falan diyor belki o şekilde bir şeyler olur.

Keza bitsin zaten bu kadar oyunla ilgilenmeyen bir başka oyun şirketi olamaz sanarsın biz sahibiyiz Valve'nin...
Biz daha çok düşünüyoruz Valorant gibi nimet varken boşa hilelerle kafa patlatmışız.

Kanka komedisin çok güldürdün beni affedersin 700k hatta operasyon geldiğinde 1M oynanıyor bu bitmiş haliyse bitmemiş halini bilmeyelim daha iyi Valorant'ın toxiclerinden iyidir CS oynamak en azından kızlar hep bir peygamber seviyesine çıkarılmış 10 yaşında çocuklar ranked girip pho alıp troll yapıyor Valorant'a ticket atınca 1 maç gelirler rank düşerler bir daha gelmezler diyorlar ve smurflere de aynısını diyorlar komediiiiiiiiiiiii.

Dosya Ekleri

• vasgbag.png
    vasgbag.png
    127,5 KB · Görüntüleme: 56
CS:GO sadece Türkiye'de bitiyor. CS:GO hariç tüm oyunlar gelip geçicidir.
Evet oyun bitti , Steam'de en çok oynanan oyun.
1635686965605.png

Ayrıca Valorant'ı oynayınca birşey kazanmıyon boşa , CS:GO oynayınca en azından para kazanabiliyon düşen skin ve kasalardan :)

CS:GO sadece Türkiye'de bitiyor. CS:GO hariç tüm oyunlar gelip geçicidir.

Evet oyun bitti, Steam'de en çok oynanan oyun.
Eki Görüntüle 1203253
Ayrıca Valorant'ı oynayınca bir şey kazanmıyon boşa, CS:GO oynayınca en azından para kazanabiliyon düşen skin ve kasalardan :)

Bireysel için öyle lakin meslek bazında Valorant'ın önü açık duruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı