Sangal'ın CS takımı dağıldı

Hile eskide kaldı. Her gün en az 5-6 maç atıyom, hiç gelmiyor. Haziranda gelen güncellemeden beri, seçkin hesap olmadığı zaman dereceli giremiyon. Haliyle ban yiyen bir daha gelemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı işletim sistemlerini desteklemeyen Riot'un oyunları, 10 yıldır eskimeyen oyuna kafa mı tutacak :D

O bazı işletim sistemlerini desteklemeyen oyun derken hiç neden desteklemediğini düşündün mü? Bence bunu bir Valorant'ta bir de CS de rekabet girerek anlayabilirsin.

Çok bozuk yazmışsın, anlaşılmıyor.

Ben anladım ama gerçekle alakası yok dediğinin ne zaman girsem karşıda 2 hem wall hem aim hack bir tane sadece wall hack falan oluyor. Sonra takımlarından biri bunlar hile diyor (genellikle Türk oluyor bunu söyleyen) oyundan zevk alınmıyor.

Ben anladım ama gerçekle alakası yok dediğinin ne zaman girsem karşıda 2 hem wall hem aim hack bir tane sadece wall hack falan oluyor. Sonra takımlarından biri bunlar hile diyor (genellikle Türk oluyor bunu söyleyen) oyundan zevk alınmıyor.
Sen o pcde Valorant oynayabiliyor musun?Kaç fps alıyorsun ?

Bende de i3-4005U 1.7Ghz,Geforce 820m,4gb ram var da şimdi deneyeceğim.Sen kaç fps alıyorsun?

VAC 2'yi beklememiz lazım. Benim elomda hile olmuyor seninkini bilemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı