Sangal'ın CS takımı dağıldı

Bence CS çok kötü bir oyun nedeni şu:
Valve yaptığı oyunla ilgilenmiyor bile. İlla FACEIT oynaman gerekiyor normal oyun hile kaynıyor.
Keşke tek sorun hile olsa. 100 yıllık motordan, dandik server performansından ve optimizasyondan pek bahseden yok. CS son derece kalitesiz bir oyundur artık.

Dereceli olmadığı için normal, insanlar hilesiz rank kasabilmesi için seçkin hesap olayı geldi.

Seçkin hesapta hile ne kadar bilmiyorum ama bence Valorant gibi daha yeni gelişen movement dışında 20 yıllık motor kullanılan 10 yıllık CS:GO'dan her yönüyle iyi olan bir oyun karşılaştırılamaz, takımda Valorant'a geçmek ile doğru bir karar vermiş.

Seçkin hesapta hile ne kadar bilmiyorum ama bence Valorant gibi daha yeni gelişen movement dışında 20 yıllık motor kullanılan 10 yıllık CS:GO'dan her yönüyle iyi olan bir oyun karşılaştırılamaz bence takımda Valorant'a geçmek ile doğru bir karar vermiş.
Her yönüyle iyi derken bir tek hile sisteminde iyi. Optimizasyon yerlerde, koşarak adam vuruyon , küfür edenler ceza yemiyor. Her 3 maçın 1'inde smurf geliyor. Riot sadece LoL'de başarılı 1 senedir oynuyom 0 hile , oyuncuları düşünüyor kapsüller , skinler dağıtıyor.

Her yönüyle iyi derken bir tek hile sisteminde iyi. Optimizasyon yerlerde, koşarak adam vuruyon, küfür edenler ceza yemiyor. Her 3 maçın 1'inde smurf geliyor. Riot sadece LoL'de başarılı 1 senedir oynuyorum 0 hile, oyuncuları düşünüyor kapsüller, skinler dağıtıyor.

İlk olarak smurf konusuna katılmıyorum. Bende 2 saat aim kasınca bana da smurf diyorlar. Geçende derecesizde smurfsün dediler birine. Optimizasyon bir harita dışında çok iyi CS de olmayan mekanikler yüzünden öyle geliyor. İkinci olarak koşarak vurma yok! O Ferrari peek attıklarından veya imput lagdan pingden falan öyle gözüküyor. Ben sadece movement konusunda CS:GO'yu Valorant'tan iyi görüyorum. Diğer her konuda Valorant daha iyi.

Her yönüyle iyi derken bir tek hile sisteminde iyi. Optimizasyon yerlerde, koşarak adam vuruluyor , küfür edenler ceza yemiyor. Her 3 maçın 1'inde smurf geliyor. Riot sadece LoL'de başarılı 1 senedir oynuyorum 0 hile , oyuncuları düşünüyor kapsüller , skinler dağıtıyor.
Optimizasyon var, koşarak vuruluyor gibi gözüküyor, her gün raporladıklarımdan bildirim geliyor. Smurfler konusunda haklısınız ama her oyunda var ve engellemesi zor.

Her yönüyle iyi derken bir tek hile sisteminde iyi. Optimizasyon yerlerde, koşarak adam vuruyon , küfür edenler ceza yemiyor. Her 3 maçın 1'inde smurf geliyor. Riot sadece LoL'de başarılı 1 senedir oynuyom 0 hile , oyuncuları düşünüyor kapsüller , skinler dağıtıyor.
Ya CS:GO da koşarak vurulmuyor mu. Zıplayarak vurulmuyor mu? Bunlar oyun. Gerçeğe göre düşünüp konuşursak eger her iki oyunda bu konuda eksik. Ayrıca CS:GO optimasyon konusunda en kötüsü. Valorant kosarak vurmanın optimasyon ile alakasi yok. Oyunun anlayışında bu da var. Kisacasi mantık oyunu Valorant. Vuruş hissiyatı bir tık daha fazla ve bireysellik için CS:GO oynanır.

Ya CS:GO da koşarak vurulmuyor mu. Zıplayarak vurulmuyor mu? Bunlar oyun. Gerçeğe göre düşünüp konuşursak eger her iki oyunda bu konuda eksik. Ayrıca CS:GO optimasyon konusunda en kötüsü. Valorant kosarak vurmanın optimasyon ile alakasi yok. Oyunun anlayışında bu da var. Kisacasi mantık oyunu Valorant. Vuruş hissiyatı bir tık daha fazla ve bireysellik için CS:GO oynanır.
Bilmem vuruluyor mu adamla yan yanayken bile no scope vuramıyorum :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı