Sangal'ın CS takımı dağıldı

Ben zaten optimizasyon ile koşarak vurmanın alakası var demedim virgül var ve pastel boya grafik oyunda bile 70-80 fpsde drop yiyorum. Optimizasyonla alakası yok değil mi?
Zaten CS:GO sadece Türkiye'de bitiyor , öbür ülkelerde bu söz konusu değil :D Neyse görüşmek üzere. Oyuncu sayısını koyup gidiyorum.
Eki Görüntüle 1203513
Pastel olması grafik olmadığı anlamına mı geliyor?

Kanka komedisin çok güldürdün beni affedersin 700k hatta operasyon geldiğinde 1M oynanıyor bu bitmiş haliyse bitmemiş halini bilmeyelim daha iyi Valorant'ın toxiclerinden iyidir CS oynamak en azından kızlar hep bir peygamber seviyesine çıkarılmış 10 yaşında çocuklar ranked girip pho alıp troll yapıyor Valorant'a ticket atınca 1 maç gelirler rank düşerler bir daha gelmezler diyorlar ve smurflere de aynısını diyorlar komediiiiiiiiiiiii.

Eeee bence sen komedisin...
En azından bir tarafın var konuşabileceğin edeceğin burada kendi fikrimi söyledim fanboyluğa gerek yok.
Her oyunda var o demiş olduğun CS'de bulunan Rus'lardan kat ve kat daha iyidir. Ve trool ben çok az görüyorum o da düşük elolar da olur, en az plat- diamond olsan bile bu tarz şeylerle çok az karşılaşırsın dostum.
Hile konusuna bir şey dememişsin sanırsam hemfikiriz :)

En azından bir tarafın var konuşabileceğin edeceğin burada kendi fikrimi söyledim fanboyluğa gerek yok.
Her oyunda var o demiş olduğun CS'de bulunan Rus'lardan kat ve kat daha iyidir. Ve trool ben çok az görüyorum o da düşük elolar da olur, en az plat- diamond olsan bile bu tarz şeylerle çok az karşılaşırsın dostum.
"Bitmiş oyun" derken ne demek idrak edemiyorlar. Online oyuncu sayısına göre "bitmemiş" diye nitelendiriyorlar. 🤣 Daha dün gece MM için eğlencesine girdim. Yine her zaman ki gibi kafayı yemiş oyuncular hile kullandığımızı söyleyerek hile açıp körüklediler. IQ seviyelerine gel. Hile olsa maç verir miyiz kendileri gibi ? Her girdiğim 10 MM maçında net en az 4-5 maç da hile oluyor. Rezillik diz boyu bu oyunda. Ezber oyun anlayışı.

Kanka fanboyluk değil hile konusunda lafım yok var evet oyun gene eğlenceli sorun şu ben en azından Rus'lardan ota boka küfür yemiyorum en azından oyun içinde info veriyorlar ben dia ya kadar kastım Valorant'ta saldım sonra toxic kitle yüzünden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı