PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 4 Aralık 2020 #11 Akkuşlu dedi: Umarım karşılıklı olur, aşk çok güzel bir duygu. Genişletmek için tıkla... Umarım olur. Olmasa bile çok güzel bir duygu gerçekten.
Akkuşlu dedi: Umarım karşılıklı olur, aşk çok güzel bir duygu. Genişletmek için tıkla... Umarım olur. Olmasa bile çok güzel bir duygu gerçekten.
Nursami Megapat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #12 İşin şakası bir yana bana sorarsanız pek faydalı bir duygu değildir. Hayatınızdaki temel işlemlerinizi engelleyecek kadar bunalıma sokabilir sizi.
İşin şakası bir yana bana sorarsanız pek faydalı bir duygu değildir. Hayatınızdaki temel işlemlerinizi engelleyecek kadar bunalıma sokabilir sizi.
MrPeedro Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 3 4 Aralık 2020 #13 CypIosh dedi: Arkadaşlar anlamadım ama 1 haftadır böyle bir durum var. Böyle hissediyorum Genişletmek için tıkla... Kime neye?
CypIosh dedi: Arkadaşlar anlamadım ama 1 haftadır böyle bir durum var. Böyle hissediyorum Genişletmek için tıkla... Kime neye?
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 4 Aralık 2020 #14 OnurTAŞ dedi: GTX 1650'n var ve aşık oldum diyorsun. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım.
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #15 Unutmayın ki Her İhanet Sevgiyle Başlar.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 4 Aralık 2020 #16 RPM dedi: Aşık olduğunuz kişinin cinsiyeti nedir? Ona göre yorum yapacağım. Genişletmek için tıkla... Kız.
RPM dedi: Aşık olduğunuz kişinin cinsiyeti nedir? Ona göre yorum yapacağım. Genişletmek için tıkla... Kız.
kiremithuseyin Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 800 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #17 CypIosh dedi: Kız. Genişletmek için tıkla... Karşılıklı olursa hayatın yeniden başlar. Bu arada imzaya iletişim adresleri yazmak yasaklandı.
CypIosh dedi: Kız. Genişletmek için tıkla... Karşılıklı olursa hayatın yeniden başlar. Bu arada imzaya iletişim adresleri yazmak yasaklandı.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 4 Aralık 2020 #18 kiremithuseyin dedi: Karşılıklı olursa hayatın yeniden başlar. Bu arada imzaya iletişim adresleri yazmak yasaklandı. Genişletmek için tıkla... Yaşım 13 zaten yeni başladı .
kiremithuseyin dedi: Karşılıklı olursa hayatın yeniden başlar. Bu arada imzaya iletişim adresleri yazmak yasaklandı. Genişletmek için tıkla... Yaşım 13 zaten yeni başladı .
ieithers Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 282 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam Zamanlı Öğrenci 4 Aralık 2020 #19 CypIosh dedi: Arkadaşlar anlamadım ama 1 haftadır böyle bir durum var. Böyle hissediyorum Genişletmek için tıkla... Etkilemek için ne yapmayı düşünüyorsun?
CypIosh dedi: Arkadaşlar anlamadım ama 1 haftadır böyle bir durum var. Böyle hissediyorum Genişletmek için tıkla... Etkilemek için ne yapmayı düşünüyorsun?
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 4 Aralık 2020 #20 ieithers dedi: Etkilemek için ne yapmayı düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Yani size olayı şöyle anlatayım sevdiğim kız ablamın arkadaşının kız kardeşi ablam sormuş seviyorum demiş birazda o yüzden.
ieithers dedi: Etkilemek için ne yapmayı düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Yani size olayı şöyle anlatayım sevdiğim kız ablamın arkadaşının kız kardeşi ablam sormuş seviyorum demiş birazda o yüzden.