Sanırsam artık Müslüman değilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dostum incile direk tek kısımla cevap vereceğim yaratılış 1'e bak güneşi gök kubbeye koydu diye anlatıyor güneş gök kubbedemi. Tek hata yeterli kusursuz denen kitaplarda 1 hata yeterlidir ama yüzlerce bulunur rahatça.

Gerçekten kendimi Allah'a inanmak için çok zorladım ama bir türlü içimde Allah'ın varlığına dair bir işaret göremedim.

İnanç Allah demek değil ama inanç ın temeli Allah'a inanmaktır.

Ben İslam dinine inanıyorum çünkü eğer ateistler doğruysa benim herhangi bir zararım olmayacak ama eğer müslümanlar haklıysa o zaman ateistler sıkıntı yaşayacak.
Bu inanç, inanç değil. Sen sadece kendini kandırıyorsun, inandığın Allah'ı kandırdığını sanıyorsun.

Eğer bilimsel bir kanıt bulunursa diyorsun böyle bir kanıt bulunumaz çünkü bilim dinlerin tanrıya atfetikleri özelikleri doğaya vermiştir bilim için tanrı doğadır atomdur.

Hocam, tam hatırlayamıyorum yarın bakacağım tekrardan.

Benim demek istediğim şu; evlatlıktan reddetme raddesine gelmeyecek kadar bir saygı gösterirler.
Doğru yoldasın ama reşit olup kendi ayakların üstünde durana kadar ailene söyleme bence. Reşit olduktan sonra sırf din gibi hayali şeyler yüzünden seni reddedecek kadar anlayışsızlarsa bırakırsın onlar kaybeder. Araştır böyle devam et ki koyun olma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…