betabalik06 Decapat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 61 2 Ağustos 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi olmuş mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İyi olmuş mu?
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 2 Ağustos 2023 #2 Şarkının orijinalini yeni dinledim. Cidden Şanışer'in şarkısı sandım
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 2 Ağustos 2023 #3 Diğer coverlara göre daha güzel olmuş.
The End Gigapat Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 1.733 Makaleler 13 Çözümler 10 Yer Adana / İstanbul 2 Ağustos 2023 #4 Yapay zeka güzel oluşturmuş fakat sancak daha güzel söylüyor bence. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yapay zeka güzel oluşturmuş fakat sancak daha güzel söylüyor bence. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
betabalik06 Decapat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 61 2 Ağustos 2023 #5 The End dedi: Yapay zeka güzel oluşturmuş fakat sancak daha güzel söylüyor bence. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Keşke Sancak rap yapmaya devam etseydi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et beraber güzel ikili olurlardı bu parçadaki gibi.
The End dedi: Yapay zeka güzel oluşturmuş fakat sancak daha güzel söylüyor bence. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Keşke Sancak rap yapmaya devam etseydi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et beraber güzel ikili olurlardı bu parçadaki gibi.
The End Gigapat Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 1.733 Makaleler 13 Çözümler 10 Yer Adana / İstanbul 2 Ağustos 2023 #6 betabalik06 dedi: Keşke Sancak rap yapmaya devam etseydi. Genişletmek için tıkla... Keşke. Beni yak şarkısı'da favorimdir. Sizde eski takipçisiniz anlaşılan.
betabalik06 dedi: Keşke Sancak rap yapmaya devam etseydi. Genişletmek için tıkla... Keşke. Beni yak şarkısı'da favorimdir. Sizde eski takipçisiniz anlaşılan.
betabalik06 Decapat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 61 2 Ağustos 2023 #7 The End dedi: Keşke. Beni yak şarkısı'da favorimdir. Sizde eski takipçisiniz anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Evet eski şarkılarını dinlemeyi seviyorum.
The End dedi: Keşke. Beni yak şarkısı'da favorimdir. Sizde eski takipçisiniz anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Evet eski şarkılarını dinlemeyi seviyorum.