Şanlı Lucian nasıl alınır?

Aynı tarihte başlamışız :D Bu şanlı kostümler kutulardan vesayre çıkmıyor değil mi?

Bunu başarabilmek çok büyük bir irade istiyor.
Niye ki? Milletin sana sövmesi hoşuna mı gidiyor hocam? :D Neden chati açık bıraktığımı uzun süre düşündüm en sonunda bu düşünce aklıma geldi ve bir anda chati kapattım. :D

Ben takdir sistemi ilk çıktığından beri hep takdir 5 ile bitiriyorum sezonu. Oyundaki chati kapatın çok gereksiz sinir strese sokuyor. Eminim aldığınız keyif artacak.

O değil de Şanlı Lucian'ın Challenger rengi çok güzelmiş ya. Ağzımın suyu aktı.
390123192041 tane kostümü olan herolara şanlı getiriyorlar saçmalıktan başka bir şey değil. Lucian'dan daha çok kostüme ihtiyacı olan şampiyon var.

390123192041 tane kostümü olan herolara şanlı getiriyorlar saçmalıktan başka bir şey değil. Lucian'dan daha çok kostüme ihtiyacı olan şampiyon var.
Şanlı kostümü seçerken şu detaylara önem veriyorlarmış.

Şanlı kostümler için seçeneklerimizi gözden geçirmeye bahar aylarında başlarız. Her kostümü yapmak vakit alır ama Şanlı kostümün ipuçlarını bir ay önceden vermeye başlarız. Bunu aklımızda tutarak Şanlı kostümler için, özellikle de normal kostümlere kıyasla çok önceden plan yapmamız gerekir.

En başta, o yılki rekabette o zamana kadar önemli etkileri olmuş olan şampiyonları gözden geçiririz. Bu etkiler genellikle Dereceli ve profesyonel oyunları temel alarak ölçülür. Potansiyel şampiyonlar konusunda fikirlerimiz oluştuğunda, aşağıdaki özelliklerdeki şampiyonları eleyerek listeyi kısaltırız:

1. Şanlı, Şampiyonlar Şampiyonu veya Yenilmez kostümü zaten varsa. Aynı yıl hem Yenilmez hem Şanlı Karma yapmayız. Şanlı Elise 2.0 da olmaz.
  2. Yakın zamanda çıkmış bir Şanlı kostümle aynı roldeyse. Geçen sene bir üst koridor şampiyonu seçtiğimiz için bu sene yine üst koridor şampiyonu seçmekten kaçındık.
  3. Yakın zamanda çıkacak başka bir kostümü varsa. Aynı şampiyon için yakın tarihlerde bir sürü kostüm çıkarmaktansa, kostüm içeriğimizi şampiyon havuzuna dağıtmayı tercih ediyoruz.
  4. Çok az kostümü varsa. Şanlı kostümleri herkes alamadığı için, en sevdiğiniz şampiyonun tek kostümü o kostümmüş gibi hissetmenizi istemeyiz.
  5. Şampiyonda büyük bir dengeleme yapılacaksa. Bu en zor ölçüt; çünkü denge değişken bir şey ve oyunun altı ay kadar sonraki halini tahmin etmeye çalışıyoruz.

3. kriter Pulsefire Lucian çıktı, Demacia Vice Lucian çıktı.
4. kriter Lucian'da en az 10 kostüm var nasıl az kostüm?
5. kriter şampiyona hiç büyük dengeleme yapılmadı. Ultisine fazladan 4 atış mı büyük dengeleme?

RIOT kendi içinde çelişiyor. Saçmalık.

3. kriter Pulsefire Lucian çıktı, Demacia Vice Lucian çıktı.
4. kriter Lucian'da en az 10 kostüm var nasıl az kostüm?
5. kriter şampiyona hiç büyük dengeleme yapılmadı. Ultisine fazladan 4 atış mı büyük dengeleme?

RIOT kendi içinde çelişiyor. Saçmalık.
5. hariç haklısın. Değişiklik yapılmadı zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı