Sansar Salvo neden değer görmüyor?

8 yaşımdan beri sansi dinliyorum eskiden sansinin adı konuşulunca sevmeyen adam bile büyük adam diyerek saygı gösterirdi. günümüzde neslin değişmesi ve ne yazık ki eski kültürün yok olmasıyla beraber old school isimler artık sadece eski parçalarıyla dinleniyor. birkaç ay önce konserine gittiğimde 2 saat bekledik konserde sadece 30 kişi falan vardı toplam 10 şarkısını ve aynı şarkıyı 4 kere söyledi. hayal kırıklığıyla beraber konser çıkışı içimden "sansi bitmiş" dedim. son dönem yaşadığı durumlardan dolayı da kendi kitlesi biraz çekingen davranıyor.
 
8 yaşımdan beri sansi dinliyorum eskiden sansinin adı konuşulunca sevmeyen adam bile büyük adam diyerek saygı gösterirdi. Günümüzde neslin değişmesi ve ne yazık ki eski kültürün yok olmasıyla beraber old school isimler artık sadece eski parçalarıyla dinleniyor. Birkaç ay önce konserine gittiğimde 2 saat bekledik konserde sadece 30 kişi falan vardı toplam 10 şarkısını ve aynı şarkıyı 4 kere söyledi. Hayal kırıklığıyla beraber konser çıkışı içimden "sansi bitmiş" dedim. Son dönem yaşadığı durumlardan dolayı da kendi kitlesi biraz çekingen davranıyor.

Sansarın yeri bende ayrıdır en son konserine 2015 ya da 2016'da gitmiştim Jolly'de o dönemlerde zaten çökmeye başlamıştı Khontkar'la girdiği kavga bitmesine sebep oldu meşhur Instagram yayını falan maalesef sansi 2006 ile 2014 arasında kaldı Türkçe Rap'te en zirveye gözüm kapalı yazarım ben sansiyi.
 

Geri
Yukarı