etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 15 Ekim 2020 #31 132923 dedi: Espri yapıyor aklı sıra. Gülün de boşta kalmasın. Genişletmek için tıkla... İlk kez böyle bir espri görüyorum ve anlamadım.
132923 dedi: Espri yapıyor aklı sıra. Gülün de boşta kalmasın. Genişletmek için tıkla... İlk kez böyle bir espri görüyorum ve anlamadım.
SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.446 Çözümler 9 15 Ekim 2020 #32 CS:GO'da takımca rush yaparken en arkadan gelmeme rağmen ilk benim hs yemem olabilir.
Kkaaaa Femtopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 16 15 Ekim 2020 #33 Türk olmak. Şu videoları gördükçe milletimden utanıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Türk olmak. Şu videoları gördükçe milletimden utanıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 15 Ekim 2020 #34 Kkaaaa dedi: Türk olmak. Şu videoları gördükçe milletimden utanıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ülkeye adam akıllı bir temiz kurulum şart, her gün haberlerde bu tür şeyler görmekten sıkıldık.
Kkaaaa dedi: Türk olmak. Şu videoları gördükçe milletimden utanıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ülkeye adam akıllı bir temiz kurulum şart, her gün haberlerde bu tür şeyler görmekten sıkıldık.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 15 Ekim 2020 #35 Kkaaaa dedi: Türk olmak. Şu videoları gördükçe milletimden utanıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Atatürk bunu görseydi.(Tecavüz dahil.) Bunu derdi; ben bu ülkeyi niye kurtardım a??. Derdi herhalde.
Kkaaaa dedi: Türk olmak. Şu videoları gördükçe milletimden utanıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Atatürk bunu görseydi.(Tecavüz dahil.) Bunu derdi; ben bu ülkeyi niye kurtardım a??. Derdi herhalde.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 13 Aralık 2020 #36 Az önce 5-6 ayın ardından Kernel Power 41 yedim. 15 yıllık PSU'yu salma zamanı gelmiş gibi... Biraz şanssızlığım tuttu gibi... Bu arada Enes3078 sormadan önce, Minidump klasörüm boş, yardımlarınız için sağolun :3
Az önce 5-6 ayın ardından Kernel Power 41 yedim. 15 yıllık PSU'yu salma zamanı gelmiş gibi... Biraz şanssızlığım tuttu gibi... Bu arada Enes3078 sormadan önce, Minidump klasörüm boş, yardımlarınız için sağolun :3
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 13 Aralık 2020 #37 Arkadaslar hayatimin en buyuk şanssızlığı oldu hatta yeni konu açıyorum, bu kadarını ben bile beklemiyordum.
Arkadaslar hayatimin en buyuk şanssızlığı oldu hatta yeni konu açıyorum, bu kadarını ben bile beklemiyordum.
skyyy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 2.083 Çözümler 3 13 Aralık 2020 #38 Türkiye gibi i9 10850K'nın bile 4850 birim olduğu bir ülkede yaşamak.
omererensen Decapat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #39 Megaton dedi: Arkadaşlar hayatımın en büyük şanssızlığı oldu hatta yeni konu açıyorum, bu kadarını ben bile beklemiyordum. Genişletmek için tıkla... Bekliyoruz hocam.
Megaton dedi: Arkadaşlar hayatımın en büyük şanssızlığı oldu hatta yeni konu açıyorum, bu kadarını ben bile beklemiyordum. Genişletmek için tıkla... Bekliyoruz hocam.
Black Swordsman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 1.697 Makaleler 3 Çözümler 5 13 Aralık 2020 #40 Ortalamam 32 + "Eğitim" bakanın yaptığı karne verme açıklaması = Dayak yiyen şanssız ondertho