Şanssız anlarımızı paylaşıyoruz

Tesadüf yaşadım habere çıkan yer ETS 2'de vardı.
İkisi de Tekirdağ.

Dosya Ekleri

• resim_2020-12-13_194342.png
    resim_2020-12-13_194342.png
    111,6 KB · Görüntüleme: 53
  • ets2_20201213_114353_00.png
    ets2_20201213_114353_00.png
    598,4 KB · Görüntüleme: 49
Ortaokuldayken Fen bilgisi dersinden sınav olmuştuk. Ben en önde oturuyordum. Sınavımı bitirdim kafamı koydum sürenin bitmesini bekliyordum. Sınıftaki herkes bitirdi 2 kız hariç. Bu kızlar da "Yyiiiaaa nası 98 alırımmm ühhhüüü." Modunda insanlar. Zilin çalmasına 20 saniye kalmış hâlâ kağıdı vermiyorlar. Biz de 4 arkadaş fısıldaşarak konuşuyoruz ama kendi kendimizi duymuyoruz o derece sessisiz. Ardından komik bir şey söylendi ben de güldüm gülünce hocayla göz göze geldik. Herneyse teneffüsteyiz ben peteğe yaslanmış sınavı tartışıyorum. Hoca bir hışımla sınıfa girdi masanın üstünden bir kağıt aldı ve beni "Sen sen bana numaranı ver çabuk." Diyerek çağırdı. Ben de anlamadım fakat okul numaramı verdim. Meğer bizim sınıftaki zeka seviyesi TurboX önerenlerden düşük olan bir arkadaşımız, hocanın koltuğuna guaj boya sürmüş, böylece de hocanın pantolonunun arkası boyanmış. Derste güldüğüm için de hoca benim zannetmiş. Eğer konu devam etseydi kesinlikle okuldan atılırdım. Yapan çocuk ortaya çıktı, hoca çocuğa güldü bana yeni pantolon al dedi gitti. Çocuk da pantolon falan almadı. Bu da böyle bir şanssızlık anımdır :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı