KingStannis
Hectopat
Arkadaşlar bu telefonlar güzel mi? Özellikleri iyi gibi geldi. M13'te NFC var ama M12'de yok. M12'nin 90 Hz ekranı var. M13 galiba 60 Hz. Alınacaksa hangisi alınmalı? Ya da bu fiyata yakın başka hangi modelleri önerirsiniz?
Yok hocam ya. 2. el almayı düşünmüyorum. Almışken sıfır alayım. Zaten ilk telefonum olacak. Samsung Galaxy m23 de var. Babam beğenirse onu alabilirim.M13 ekran tazeleme hızı dışında M12'ye göre çok daha üstün bir cihaz. İkinci el ile ilgilenir misiniz?
İkinci el ile ilgilenirseniz bunu öneririm:
Samsung Cep Telefonu Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Samsung Cep Telefonu modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
Yo
Bence de M13 daha iyi ama düzgün link bulamadım. Discord'dan da arkadaşlarla konuştum. Hepsi M12 diyor. Çok sevdalılar bu modele.
Hocam peki sizce M13 mü M23 mü? Alacaksam bu ikisinde birini alacağım o zaman.Samsung Galaxy M13 özellikleri bakımından çok daha iyi bir cihaz.
Hocam peki sizce M13 mü M23 mü? Alacaksam bu ikisinde birini alacağım o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.