T taha_1903 Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 65 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #1 Santivirüs ve great discover adlı 2 uygulama silinmiyor. Format atayım mı çünkü Kaspersky da silemiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2021
Santivirüs ve great discover adlı 2 uygulama silinmiyor. Format atayım mı çünkü Kaspersky da silemiyor.
behzat_c Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #11 EMİR37 dedi: 1) Eski konu 2)Yanlış bilgilendirme Format en son çözümdür bir AV ile tarasanız sorununuz rahatlıkla çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Eray0 dedi: Ama virüs olduğu için ya format at yada eset kullan. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirmedim ki. İster format at ister eset kullan dedim. Artı 0 Eksi
EMİR37 dedi: 1) Eski konu 2)Yanlış bilgilendirme Format en son çözümdür bir AV ile tarasanız sorununuz rahatlıkla çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Eray0 dedi: Ama virüs olduğu için ya format at yada eset kullan. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirmedim ki. İster format at ister eset kullan dedim.