Steam üzerinden indirdiğim Sapiens oyununda 0xc000007b hatasını alıyorum. Ne yaptıysam olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör: 

C:\Windows\vulkan-1.dllC:\Windows\System32\vulkan-1.dllC:\Windows\System32\OpenSSH\vulkan-1.dllC:\Windows\System32\wbem\vulkan-1.dllC:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\vulkan-1.dllC:\Users\mac\AppData\Local\Microsoft\WindowsApps\vulkan-1.dllC:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Sapiens\vulkan-1.dllC:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Sapiens\msvcp140.dllC:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Sapiens\vcruntime140.dllC:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Sapiens\vcruntime140_1.dllVulkanları evet ben attım, raporda o klasörlerde bulunmadığını gösteriyordu. Atınca onların hatasını almadım fakat yine açılmadı. Vulkanları sildim tekrar denedim sonuç yine aynı.@OuzzKhan aşağıdaki dosyaları siz mi attınız?
C:\Windows\vulkan-1.dllC:\Windows\System32\vulkan-1.dllC:\Windows\System32\OpenSSH\vulkan-1.dllC:\Windows\System32\wbem\vulkan-1.dllC:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\vulkan-1.dllC:\Users\mac\AppData\Local\Microsoft\WindowsApps\vulkan-1.dllC:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Sapiens\vulkan-1.dll
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Sapiens\msvcp140.dllC:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Sapiens\vcruntime140.dllC:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Sapiens\vcruntime140_1.dll
Oyunu şu an geri iade ettim. Tekrar alıp deneyeceğim kısa bir süre sonra.Çözümü illaki vardır fakat rapordan yola çıkarak herhangi bir tespit yapamayacağım. Zira raporda herhangi bir hata görünmüyor.
Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz? Ayrıyeten oyunu çalıştırırken (varsa) antivirüs yazılımını ve Windows Defender'i de devre dışı bırakarak denemenizi isteyeceğim. Olmazsa tamamen silip tekrar kurduktan sonra deneyin.
En son olarak yeni bir rapor oluşturup paylaşın lütfen.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.