Şapırdatma sorunu

Arkadaşlar bir arkadaşım var ve çok şapırdayarak yemek yiyor. Ama şapırdatarak yediğini kabul etmiyor. Sizce ne yapmalım?
En nefret ettiğim şeylerden biri. Ağzının üstüne yapıştırasım geliyor biri öyle yemek yediğinde. Aşırı derecede edepsizce bir yemek yeme tarzı. İnsan olmak gerek, birazcık en azından.

Şapırdatmayı genelde hızlı yemek yiyenler yapar. Nefes almadan yediği için lokmanın ortasında ağızlarını açıp açıp kapatırlar. Bu durumlarda yapmanız gereken en yakın fırına gidip ekmek küreği alıp ağızlarına ağızlarına vurmak olacaktır.
Hızlı yemekle alakası yok, benim dedem aşırı yavaş yiyor ve inanılmaz bir şapırtdatma sesi geliyor ağzından. Tee yan odalara gidiyor, kulaklık takıp şarkı açıyorum o derece. Yavaş yediği için de o şapırdatma sesi 1 saat kadar çıkıyor, kim olursa olsun nefret ediyorum ağzını şapırdatanlardan 😤

E
Yanında ağzınızı şapırtadarak yemek yiyin. Sonrada şapırtatmıyorum deyin.
Mantıklı bir çözüm :).
Denerim ama yapabileceğimi sanmıyorum. 😂
En nefret ettiğim şeylerden biri. Ağzının üstüne yapıştırasım geliyor biri öyle yemek yediğinde. Aşırı derecede edepsizce bir yemek yeme tarzı. İnsan olmak gerek, birazcık en azından.

Çok haklısın.

Çok haklısın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı