Sapphire 5600XT Fanlar Çalışmıyor

CALISKAN16

Hectopat
Selamlar herkese, 5600XT kartına sahibim fakat son günlerde yaşadığım FPS sorunlarından dolayı kartın durumuna bakayım dedim, 80 derecelerde fan çalışmıyor.

Manuel modda fan hızını 100'e çektim, yine hiç çalışmıyor. Pazartesi garantiye göndereceğim, göndermeden önce yapabileceğim basit önerileriniz var mı?

Driveri sildim yükledim, güncelledim, kartı söküp taktım fakat halen çalışmıyor.

Selamlar herkese, 5600XT kartına sahibim fakat son günlerde yaşadığım FPS sorunlarından dolayı kartın durumuna bakayım dedim, 80 derecelerde fan çalışmıyor.

Manuel modda fan hızını 100'e çektim, yine hiç çalışmıyor. Pazartesi garantiye göndereceğim, göndermeden önce yapabileceğim basit önerileriniz var mı?

Driveri sildim yükledim, güncelledim, kartı söküp taktım fakat halen çalışmıyor.

Belki çok küçük bir ihtimal ama, acaba fanların kablosu çıkmış olabilir mi?

Ben kartı ilk aldığımda AMD'nin yazılımından fanları kontrol etmek istemiştim. Fan eğrisini artırdığım halde çalışmıyordu fanlar. Foruma konu açmıştım hatta. Sağ üst köşede değişiklikleri kaydet demeyi unutmuşum. Senin de gözünden kaçmış olabilir.

Belki çok küçük bir ihtimal ama, acaba fanların kablosu çıkmış olabilir mi?
Kontrol ettim soketinden çıkmamış.
Kanka garantiye yolla en ufak kurcalamayla bir çizik vida yerinde oyulma gibi bir durum olursa garanti dışı kalıyor.
Pazartesi göndereceğim kurcalamıyorum garantiden dolayı.
Ben kartı ilk aldığımda AMD'nin yazılımından fanları kontrol etmek istemiştim. Fan eğrisini artırdığım halde çalışmıyordu fanlar. Foruma konu açmıştım hatta. Sağ üst köşede değişiklikleri kaydet demeyi unutmuşum. Senin de gözünden kaçmış olabilir.
Afterburner ile yapıyorum daha kolay oluyor diye , kaydete de basıyorum fakat yine aynı.

Kontrol ettim soketinden çıkmamış.

Pazartesi göndereceğim kurcalamıyorum garantiden dolayı.

Afterburner ile yapıyorum daha kolay oluyor diye, kaydete de basıyorum fakat yine aynı.

Afterburner kart ile uyumlu değil. Yazmayi unutmuşum onu. Kesinlikle AMD'nin yazılımından dene ve dediğim gibi yaptığın ayarları sağ üstten kaydet demeyi unutma. Aynı kart bende de var. İlk aldigimda ben de bozuk sanmıştım fanları.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı