Sapphire 6700 XT vs MSI

Ben de Sapphire RX 5600XT var WattMan hatası alıyorum. İnternetten araştırdım Sapphire aralarında en kalitesiz olanı deniyor genelde ve aşırı OC yaptıklarından sorunları oluyor. Recep Baltaş'da Sapphire marka önermiyor.
Hocam 3 bin TL fark verip aynı kart alınmaz. Dediğim gibi 500 TL fazlasına 6800 var. Ayrıca 5000 serisi ile 6000 serisi arasında büyük fark var. 6000 serisinde hatalar neredeyse yok denilecek kadar az.

Recep Baltaş'da Sapphire marka önermiyor.

Boş ver onu sen. Genelde en iyi kartlar Sapphire'den çıkardı RX 580 Nitro'larda fln özellikle. Pulse serisinde extreme OC da yapmıyorlar, 5600 XT kartın Asus Dual olsa da yine aynı Wattman riski vardı, son nesilde bu daha az. XFX veya Pulse model Mech'ten çok daha mantıklı çünkü Mech de Pulse gibi "alt" seri bi kartı MSI'ın.

Boş ver onu sen. Genelde en iyi kartlar Sapphire'den çıkardı RX 580 Nitro'larda fln özellikle. Pulse serisinde extreme OC da yapmıyorlar, 5600 XT kartın Asus Dual olsa da yine aynı Wattman riski vardı, son nesilde bu daha az. XFX veya Pulse model Mech'ten çok daha mantıklı çünkü Mech de Pulse gibi "alt" seri bi kartı MSI'ın.
Konuyu açan kendisi bilir yinede wattman hatası riski var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı