Sapphire 9070 XT kablo gizleme sorun olmaz mı?

Bütçe
36000

Sametdeniz168

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sapphire 9000 serisinde güç kablosunu gizlemiş sizce sıkıntı olmaz mı yanma durumu vs. ekran kartı ısısı çok olursa? Kablo cortlamasın sonra sipariş geçtik o kadar güvendik Sapphire'ye korkmaya başladım.

1741371122764.png

Sapphire 9000 serisinde güç kablosunu gizlemiş sizce sıkıntı olmaz mı yanma durumu vs. ekran kartı ısısı çok olursa? Kablo cortlamasın sonra sipariş geçtik o kadar güvendik Sapphire'ye korkmaya başladım.

Eki Görüntüle 2440025

Videosu çekildi hocam bu modelin bir sorun görmediler sıcaklık gözünüzü korkutmasın.

Eki Görüntüle 2440025

Kart o kadar ısınmayı bırak 100 dereceyi bile geçmez ki 100 derece üstünde kablo sıkıntı yaratır eriyen 5090'lardan izlediğimiz kadarıyla rahatlıkla sıkıntı olmaz diyebiliriz.

Kral o zaman 4090 da kablolar normaldi niye yanıyor mesela yani :D demek istediğim 12 saat açık PC vs bahsediyorum.

4090'larda yanma sorunu soket oturtulmamasından kaynaklıydı. 5090'larda ise tek bir kablodan yüksek amper çekmesi yüzünden aşırı ısınıyor ve soketi eriyor bu 12VHPWR kullanmadığı için bir sıkıntı olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı