Sapphire AMD RX 6900 XT Nitro+ SE GPU destek braketi nasıl takılır?

Makaleler
2
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
WhatsApp Image 2023-12-07 at 23.37.31.jpeg

WhatsApp Image 2023-12-07 at 23.37.32 (1).jpeg

WhatsApp Image 2023-12-07 at 23.37.32 (2).jpeg

WhatsApp Image 2023-12-07 at 23.37.32.jpeg

Merhaba, sistemi topladım, her şey tamam ancak şu GPU'nun destek braketi kafamı karıştırdı, bu tam olarak nasıl takılıyor bilen birisi varsa aydınlatabilir mi? Benim montajladığım halde fotoğrafa göre sağ tarafı bize doğru çıkıntılı halde duruyor, GPU ile simetrik şekilde durmuyor.

Çok işlevsel bir şey değilmiş gibi de duruyor, mıknatıslı tornavidam olmadığı için saatlerce uğraştım, sinir oldum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 2044986

Eki Görüntüle 2044987

Eki Görüntüle 2044988

Eki Görüntüle 2044989

Merhaba, sistemi topladım, her şey tamam ancak şu GPU'nun destek braketi kafamı karıştırdı, bu tam olarak nasıl takılıyor bilen birisi varsa aydınlatabilir mi? Benim montajladığım halde fotoğrafa göre sağ tarafı bize doğru çıkıntılı halde duruyor, GPU ile simetrik şekilde durmuyor.

Çok işlevsel bir şey değilmiş gibi de duruyor, mıknatıslı tornavidam olmadığı için saatlerce uğraştım, sinir oldum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Aynı ekran kartından bende de var. Hiçbir işe yaramıyor o braket. Çapraz durdurmak için saçma sapan yöntemler denedim adamakıllı hiç yerleşmedi. İnternette de bununla ilgili olumsuz yorumlar var. Çözüm yok. Yurt dışından ekran kartı tutucusu aldım onu kullanıyorum. Halen bu braket demir kenarda yatıyor.

Aynı ekran kartından bende de var. Hiçbir işe yaramıyor o braket. Çapraz durdurmak için saçma sapan yöntemler denedim adamakıllı hiç yerleşmedi. İnternette de bununla ilgili olumsuz yorumlar var. Çözüm yok. Yurt dışından ekran kartı tutucusu aldım onu kullanıyorum. Halen bu braket demir kenarda yatıyor.
20201212_162445.jpg

Eski kasada bir önceki nesilden 5700 XT vardı, onun kutusundan herhangi bir şey çıkmadığı için plastik kelepçe ile tutturmuştum. Ancak şimdi böyle bir şey radyatörün varlığı ve mesafenin uzaklığından dolayı pek mümkün değil. Olsa da çirkin durur. Aslında ben mühendislerin kulağını bolca çınlatarak herşeyi yaptım da biraz yamuk duruyor, onuda elle düzeltebiliyorum işte. Ama olması gereken bu değil gerçekten. 🤔

Nasıl bir tutucu aldın, tavsiye eder misin, görebilir miyim?

Eki Görüntüle 2045030
Eski kasada bir önceki nesilden 5700 XT vardı, onun kutusundan herhangi bir şey çıkmadığı için plastik kelepçe ile tutturmuştum. Ancak şimdi böyle bir şey radyatörün varlığı ve mesafenin uzaklığından dolayı pek mümkün değil. Olsa da çirkin durur. Aslında ben mühendislerin kulağını bolca çınlatarak her şeyi yaptım da biraz yamuk duruyor, onu da elle düzeltebiliyorum işte. Ama olması gereken bu değil gerçekten. 🤔

Nasıl bir tutucu aldın, tavsiye eder misin, görebilir miyim?

Aldığım holder buydu. AliExpress'te türlü türlü dikey holderlar var. Bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı