Sapphire RX 5700 XT Nitro+ yüksek GPU kullanımı

linden1054

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 gün önce Arctic Freezer 34e-Sports Duo alıp montajını tamamladım. Montaj yaparken rahat olsun diye ekran kartını söktüm ve daha sonra geri taktım. Garip durum bundan sonra başladı. Oyunlarda GPU kullanımı çok yüksek. PUBG Lite dahi %90 - %99 kullanımı var ve kart çok ısınıyor. Önceden PUBG Lite fan dahi açmıyordu kart. Ne olmuş olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu sıralar havalar çok sıcak, kart belli sıcaklıklara ulaşınca fanlarını açıyor olabilir sevgili dostum. Ayrıca ekran kartı kullanımına gelecek olursak orada net bir şey söyleyemem ama en azından işlemcinin üzerine binen yük kalkıyordur.

Hocam pubg lite zaten çok sistem gereksinimi isteyen bir oyun değil. Gpu kullanımı % 50 geçmiyordu ve kart fan açmıyor 55-59 derecede seyir ediyordu. Şimdi bu kadar düşük bir oyunda 72-74 dereceleri görüyor ve gpu kullanımı sürekli %80 -%90 civarında seyir ediyor. Daha önce böyle bişey olmadığı için bana çok garip geldi ve sorun olabileceğini düşündüm

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı