Sapphire HD6870 sistemde görüntü bozulmaları

TRickboy

Megapat
Yer
Çamlıca
Daha fazla  
Meslek
Vardiya Zabiti
Merhaba arkadaşlar, benimde elimde Sapphire HD6870 var. Bu kartı 9 yıldır kullanıyorum, oyun videosu çektigim esnada görüntüde renk bozulmaları meydana gelmişti ve görüntü gidiyor, bilgisayar kendini yeniden başlatıyordu. Son 2-3 senedir fırınlama yöntemini kullanarak kartı çalıştırdım ve her renk bozulmasında kartı fırınladım ve bu işlemi 3-4 kez uyguladım ama artık o da fayda etmiyor. Bilgisayar kısa bir süre çalıştıktan sonra mavi ekran hatası alıyorum. Bilgisayarımı şu an ekran kartsız kullanıyorum ve bu can sıkıcı bir durum. Kartımı tamir ettirebilir miyim? Tamir verecegim ücrete deger mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, benimde elimde Sapphire HD6870 var. Bu kartı 9 yıldır kullanıyorum, oyun videosu çektigim esnada görüntüde renk bozulmaları meydana gelmişti ve görüntü gidiyor, bilgisayar kendini yeniden başlatıyordu. Son 2-3 senedir fırınlama yöntemini kullanarak kartı çalıştırdım ve her renk bozulmasında kartı fırınladım ve bu işlemi 3-4 kez uyguladım ama artık o da fayda etmiyor. Bilgisayar kısa bir süre çalıştıktan sonra mavi ekran hatası alıyorum. Bilgisayarımı şu an ekran kartsız kullanıyorum ve bu can sıkıcı bir durum. Kartımı tamir ettirebilir miyim? Tamir verecegim ücrete deger mi?
Tamir ettirip ettirememen kartın arızasına bağlı. Bazı arızalar tamir edilebilirken, bazıları edilemiyor. Ücreti bilmeden değip değmeyeceğini söylemek yanlış olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı