SAPPHIRE HD7850 'de FPS Problemi

Isı değerlerini birazdan atıcam ama en sağlıklı bilgiyi en iyi hangi program veriyor söylerseniz ondan atayım.

Virüs konusunda ise format attam anti-malware programıyla tarattım sonuç aynı malesef :( 
2 farklı programla boştayken çektim.

1159incio2461093.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende ilk aldığımda sorun yaşamıyordum zaten ama ekran kartından mıdır psu dan mıdır bi sorun yaşıyorum niye olduğunu bir türlü çözemedim....

Win 8.1 kurmalısın sorun ortadan kalkabilir.Bende asus modeli var hd7850 2 gb sıcaklık en fazla 65 derece gördüm.
Lolde a.a açık altındakide açık ve sabit 60 fps eğer kapatırsam 150 oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım yardım etmeye çalışmıssın tamam ama herşeye win8.1 kurun demeyi bırakın bence önceden sorunsuz olan şey şimdi win8 kurmuyoruz diyemi bozulucak....

Belliki virüs bulaşmış yada uyumsuz birşey yükledinde öyle olmuş win8 sistemi en iyi şekilde çalıştıran windows sürümüdür.O yüzden söylüyoruz.
İlk aldıgında olsa tamam deriz sonradan olduysa sıkıntı sendedir.Oc felan yaptıysanda düzelt bence.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı