Power Boost nasıl bir marka pek bilgim yok bu kasa markalarında? Bazı arkadaşlarım kötü filan diyor kafam karışıyor o yüzden.Kasanın içerisi çok ufak gibi geldi banaFSP FSP700-60AHBC 700W 80+ PFC Aktif Power Supply Fiyatı
FSP FSP700-60AHBC 700W 80+ PFC Aktif Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Aerocool Battlehawk kasasını almıştım, boyut olarak bundan daha genişti ama anakartım zar zor sığmıştı bende geri iade ettim.
Power Boost VK-G3902S USB3.0 Full Si̇yah Tempered Glass Halo Fiyatı
Power Boost VK-G3902S USB3.0 Full Si̇yah Tempered Glass Halo en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kasayı beğendim fakat içerisinde 1 adet fanı var sanırımP350X alabilirsin çok güzel bir kasadır.
Kasanın eski ya da yeni model olması çok önemli mi? Benim bazı arkadaşlarım eski kasa alma yeni kasa al diyorlar da benim de kasalar hakkında bilgim olmadığı için kafam karışıyor.Zalman R1 Mid Tower Kasa Siyah / Psu Yok Fiyatı
Zalman R1 Mid Tower Kasa Siyah / Psu Yok en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Anakartınız atx ise bu kasa uyumlu olacaktır. Yeni model olması şart değil. Atx mid-tower olan her kasa atx anakartınızı karşılayacaktır.Power Boost nasıl bir marka pek bilgim yok bu kasa markalarında? Bazı arkadaşlarım kötü filan diyor kafam karışıyor o yüzden.
Kasayı beğendim fakat içerisinde 1 adet fanı var sanırımbir de bunu alsam 400 lira bütçe kalıyor PSU'ya
Kasanın eski ya da yeni model olması çok önemli mi? Benim bazı arkadaşlarım eski kasa alma yeni kasa al diyorlar da benim de kasalar hakkında bilgim olmadığı için kafam karışıyor.
Aerocool kasalar pek hoşuma gitmiyor, zaten aldığım bi kasayı da iade ettim aerocool'un. Anakart zar zor sığıyor içlerine.PSU
FSP Hydro HD700 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
FSP Hydro HD700 700 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Kasayı diğer arkadaşların yolladıklarından seçebilirsin. Yaklaşık 850 yi bulur.
Şu nasıl acaba?
Aerocool Rift Tempered Glass Midi Tower Siyah RGB Kasa Fiyatı
Aerocool Rift Tempered Glass Midi Tower Siyah RGB Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Aerocool kasalar pek hoşuma gitmiyor, zaten aldığım bi kasayı da iade ettim aerocool'un. Anakart zar zor sığıyor içlerine.