Sapphire Nitro+ 9070XT için Delta 750W GPS-750fb PSU uygun mudur?

andoidpol

Centipat
Daha fazla  
RAM
32 gb(16x2) 6000mhz cl30
İşlemci
7800x3d
Merhaba arkadaşlar sistem parçalarını yazıyorum.

7800x3D.

Sapphire Nitro+ 9070XT.

Delta 750W GPS-750fb PSU.

İnternetten baktığımda PSU'da 2 adet 8 pin kablosunun olduğu görünüyor fakat 9070XT'nin içinden çıkan dönüştürücüyü takacağım onda 3 tane 8 pin istiyor ne yapmam lazım arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar sistem parçalarını yazıyorum.

7800x3D.

Sapphire Nitro+ 9070XT.

Delta 750W GPS-750fb PSU.

İnternetten baktığımda PSU'da 2 adet 8 pin kablosunun olduğu görünüyor fakat 9070XT'nin içinden çıkan dönüştürücüyü takacağım onda 3 tane 8 pin istiyor ne yapmam lazım arkadaşlar.
3x8 pin var zaten güç kaynağında.

Emin misiniz hocam 2x8 pin yazıyor sorun yaşamam demi
O şekilde olması lazım. Hatta @FehmiDogru.js bakarsa doğrular. Onda da var.

1764961838125.png

Size zahmet hocam peki bu PSU sistemi çalıştırır değil mi bu kablo yanma olayları çok oluyor 12WHPWR kablolarda bunda olmasından korkuyorum

Çalıştırır. En fazla kabloda ısınma yaşayabilirsin ama pek sanmıyorum. Kablo yanma olayı çoğunlukla kullanıcının konnektörü tam takamamasından oluyor.

Çalıştırır. En fazla kabloda ısınma yaşayabilirsin ama pek sanmıyorum. Kablo yanma olayı çoğunlukla kullanıcının konnektörü tam takamamasından oluyor.

Hocam peki şöyle varsayalım 2x8 pin çıkarsa eğer şu an PSU'ya bakamıyorum bakabilsem tam sonuç olur da 2x8 çıkarsa molexten 8 pin dönüştürücüyü 3.olarak ekran kartına taksam çünkü ekran kartı 3 adet 8 pin istiyor

Hocam peki şöyle varsayalım 2x8 pin çıkarsa eğer şu an PSU'ya bakamıyorum bakabilsem tam sonuç olur da 2x8 çıkarsa molexten 8 pin dönüştürücüyü 3.olarak ekran kartına taksam çünkü ekran kartı 3 adet 8 pin istiyor
2x8 pin yok güç kaynağında. Daisy chain ile zaten 6 adet oluyor. 2x8 olsa bile 4 adet 8 pin oluyor yani. Molex'e falan hiç gerek yok.

PSU'da 2 adet 8 pin kablosunun olduğu görünüyor
Daha şimdi PSU'yu fiziksel olarak kontrol ettim ve 6 tane 8 pinlik PCIe güç kablosu mevcut.

3 farklı kablodan ikişer tane 8 pin kablo geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı