SAPPHIRE NITRO R9 390 vs MSI R9 390 Gaming

• Konuyu başlatan ksn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 6.585
Cevap için teşekkürler.

Screenshot şu aleti kullansam çözüm olurmu acaba ? hdmi to vga(umut dünyası :))
Ben hic kullanmadim kardesim. Donusturucu kullanarak HDMI kalitesinde goruntu tadini alabilirmisin bilmiyorum. Bence bu sorunu yeni bir konu acarak cevabini bulabilirsin.

MSI modeli almanı öneririm Sapphire de olabilir. Ama asus aynı soğutmada fazla para kökleyen bir firma. Asusu sevmiyorum bu yuzden
ASUS kalite olarak iyi bir marka, lakin ben R9 280 modeli olan ekran kartini hic begenmedim. 70 dereceden sonra goruntu camur gibi oluyor. FSP oyunlarinda bir felakete sebep oluyor. Sogutmasi cok kotu.

Asus iyi iyi de çok pahalı aynı ürünü çol k pahalıya satıyor 50-60tl değil ki fark 200-300 tlye kadar çıkabiliyor
Aynen kardesim, aralarinda resmen ucurum oluyor. MSI kaliteli bir marka, tahminimce ASUS la hemen hemen ayni. MSI R9 Ailesinin en yuksek cekirdegi bulunan R9 390 Ekran kartindaki sogutma blogunu iyi gelistirmis. Eksi olarak goze carpan tek sorunu, Ana kart uzerine 2 adet R9 390 Kullaniminda sikinti yaratmasi. Kartin kalinligi 5cm normalinden 1.5cm kalin. Yani ASUS R9 390 Ekran kartindaki sogutma blogu ayni, hic degistirmemisler ama MSI den pahaliya satiyor. ASUS sadece "STRIX" modeliyle misilleme yapmis, onun fiyatida ucuk bir rakam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutma olarak tüm modeller arasında taş patlasa 3-4 derece değişiyor. Neden illa ki Asus? MSI var dediğin şekilde Gigabyte var yani tüm markalar güzel soğutmalar yapıyor sevdiğin markayı alacaksın hoşuna giden kartı alacaksın bu dönemde. Tasarım olarak tercih ediyorlar şu an genel olarak markaları

Soğutma olarak tüm modeller arasında taş patlasa 3-4 derece değişiyor. Neden illa ki Asus? MSI var dediğin şekilde Gigabyte var yani tüm markalar güzel soğutmalar yapıyor sevdiğin markayı alacaksın hoşuna giden kartı alacaksın bu dönemde. Tasarım olarak tercih ediyorlar şu an genel olarak markaları
Tasarim ve goresellik acisindan en guzelini MSI yapiyor. Kirmizi ve siyah cok hos. Ben MSI alayim bari:)

Msi yeni geliştirdiği TwinFrozrV soğutması ile Asus'tan bir kaç derece daha soğuk çalışabilir. Asus'u kesinlikle önermiyorum, servisi rezalet ve fiyatı çok yüksek. Ayrıca R9 390'la CrossFire yapmak isteseniz bile 2. karttan düşük performans alırsınız.
Aynen hocam. Ben ASUS R9 280 Aldim 80 dereceye yaklasiyor sicaklik. 70 dereceden sonra oyun esnasinda goruntu camur gibi oluyor. Birdaha ASUS a para vermem.

Msi yeni geliştirdiği TwinFrozrV soğutması ile Asus'tan bir kaç derece daha soğuk çalışabilir. Asus'u kesinlikle önermiyorum, servisi rezalet ve fiyatı çok yüksek. Ayrıca R9 390'la CrossFire yapmak isteseniz bile 2. karttan düşük performans alırsınız.
Evet hocam. MSI yeni sogutma sistemi mukemmel olmus. MSI den sasmamak gerek gercekten.

80 derece fazla bir sıcaklık değil. Ayrıca eğer kart aşırı ısınırsa frekans düşürür ve oyunda takılmalar başlar, görüntü bozulmaz.
Olabilir hocam. Performansda dusukluk oluyor gercekten. Oynarken oyundan soguyordum. "ACCELERO Xreme 280x" Alarak bir nevi sicakligi 50 dereceye dusurdum. Suan biraz iyi durumda, ama yinede degistirecegim.MSI alacagim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı