Sapphire NITRO+ RX 5700 XT alınır mı?

Bende bir sıkıntı çıkmadı montajda hocam. Siz başka parçaları tercih ederseniz dikkat ederek alın ama.

Anakart aynı tek fark ekran kartında sanırsam Pulse 1 x 8-pin Power Connector. ve 1 x 6-pin Power Connector Nitro+ da ise 2 x 8-pin Power Connector yazıyor.

Anakart aynı tek fark ekran kartında sanırsam Pulse 1 x 8-pin Power Connector. ve 1 x 6-pin Power Connector Nitro+ da ise 2 x 8-pin Power Connector yazıyor.
Kutu içinden hangi connectorler çıkıyor hatırlamıyorum ama sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. İsterseniz Sinerji'ye RAM için mail atarken bunu da sorun, orada da satılıyor bu PSU.

Kutu içinden hangi connectorler çıkıyor hatırlamıyorum ama sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. İsterseniz Sinerji'ye RAM için mail atarken bunu da sorun, orada da satılıyor bu PSU.

Evet öyle yapayım en garantisi. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

AMD kartlarda ne MSI ne ASUS ne de GIGABYTE bu markalardan kaçının. MSI'ın kartları malum. GIGABYTE Aorus modelini bile çıkartmayacakmış. ASUS'un TUF modeli de yine çöp. Her zaman partner markaları alın bunlar da SAPPHIRE ve POWERCOLOR.

ASUS TuF modelleri asusun rezil soğutmalarına sahip olan kasası çöp gibi soğutma bloğuna gram önem verilmemiş serisidir. Kesinlikle nitro veya sapphire pulse daha iyi olacaktır.
Ekran kartının arkasında küçük bir çentik var, onu açmış olma ihtimaliniz olabilir. O açıkken ekran kartı çok düşük hızlarda çalışıyor diye biliyorum. Msi afterburner ile nasıl olur bilmiyorum, ben sadece rivaturner için msi afterburner programını kurdum. Ekran kartının çalışma frekansını değiştirmek isterseniz de amd software yazılımı üzerindeki wattman menüsünden yaparsanız daha sağlıklı olur... Ben orayı açmadım çünkü daha önce dediğim gibi bir takım sorunlar yaşayınca hiç dokunmadım...

Açıkçası nitro modeli biraz abartı gibi geliyor. Pulse modeli ile arasında 400TL fark var.

Bu kartı asla alma kardeşim benim arkadaşım kullandı cs gibi oyunda 88 dereceyi görüyodu ısı değeri ve cam acık halde 3 saat oynadığında asla önermiyorum
Çünkü kartın bellek üretimi hatalı bellek ısısı 102 dereceyi görüyormuş önermem yinede sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…