Merhaba hocam, ben de perşembe günü Sapphire Pulse RX 5700 XT modelini aldım. İşlemci olarak Ryzen 5 3600 kullanıyorum. Bundan önce MSI Gaming X 1070 kullanıyordum. 5700 XT'ye geçince şok oldum gerçekten... Hiçbir ayar yapmadan, sadece kesinleştirme vs gibi ayarları aktif ettik ve Forza Horizon 4, GTA 5, rage 2, Control, Black Desert Online, Assassin's Creed Odyssey'de ekran kartını test ettim. 75 dereceyi geçtiğini görmedim. Ortalama 73 derecede çalışıyor, fan hızları 75 derecede 1600-1700RPM'de dönüyor. Bunun altındaki sıcaklıklarda 1300 civarında ve hiç de rahatsız edici değil. Oyunlardaki performansı ise ayarları fulledim ve öyle oynuyorum artık, 144 Hz 2 k ViewSonic monitör kullanıyorum. FPS değerleri bütün oyunlarda yüksek ayarlarda şu şekilde;
Assassin's Creed Odyssey - ortalama 70 FPS.
GTA 5 ortalama 85 FPS.
Rage 2 ortalama 80 FPS.
Control ortalama 85 FPS.
Forza Horizon 4 ortalama 95 FPS.
Black Desert Online ortalama 115 FPS.
Ayrıca dediğin gibi ekran kartının WattMan ayarlarına hiç ellemedim, çünkü daha önce Sapphire Pulse RX 580 8 GB kullandım ve WattMan'de çökmeler yaşıyordum. O yüzden hiç kurcalamadım ve iki gündür sorunsuz kullanıyorum. Zaten kart gerektiği durumda kendini 2020 MHz hıza bile çıkarıyor. Bu iniş çıkış sırasında en ufak bir kasma takılma olmuyor... Son olarak şu an GTA 5 Online'da Very High ayarlarda şu görseli bırakıyorum
ben ekran kartını yukkodan 3110₺'ye aldım, ama şu an Vatan'da KDV indirimi ile 2970₺'ye bulmanız mümkün, bunu da hatırlatayım... İyi günler dilerim