Sapphire Nitro RX 5700 XT'yi 3000 TL'ye alır mıydınız?

Bütçe
yok
WHQL Windows sürücü testlerinden geçip sertifika alan sürüm oluyor ve diğerlerine nazaran sorun yaşanma ihtimali daha az oluyor. Opsiyonel sürüm ‘’Beta’’ anlamı taşıyor ve siz test edip hata bildirimi yapıyorsunuz. Bu da gereksiz.

AMD bir sorunu çözünce başka bir sorun fırtlıyor diğer taraftan.
Bir sürücü, hem WHQL hem opsiyonel nasıl olabiliyor?

Bence de çok iyi bir kart ama şu anki fiyatını haketmiyor.

Ek olarak bazı insanlar kart ilk çıktığında sürücü sıkıntıları yaşamış. Ben hiçbir sorun yaşamadım. Bu kişisel deneyimim. Bundan önce de RX 480 8 GB kullandım. Hep tavsiye edilmiş sürücüyü indirdim. Radeon kartları ile ilgili bir sıkıntım olmadı.

Bir sürücü, hem WHQL hem opsiyonel nasıl olabiliyor?
Bir sürücü olmuyor. AMD WHQL sürüm bir sürücü çıkarmışsa, ondan sonra bir de isteğe bağlı sürümü çıkartır.
Mesela ben kullanırken 20.4.2 WHQL idi. Beş ay boyunca onu kullandık. 20.5.1 falan çıkmıştı onlar da isteğe bağlı yükleniyordu.

Yani bence de bu kart ilk çıktığında sorunlar vardı şimdi çoğu düzeltildi eğer fiyatı düşerse alacağım ve WHQL sürücüsünü indireceğim çok bilgiler öğrenmem lazım bu sürücü konularında RX 5700XT için bakalım neler görcez.

Yani bence de bu kart ilk çıktığında sorunlar vardı şimdi çoğu düzeltildi eğer fiyatı düşerse alacağım ve WHQL sürücüsünü indireceğim çok bilgiler öğrenmem lazım bu sürücü konularında RX 5700XT için bakalım neler görcez.

Forumda adam RX 5700 alacağım diyor linç atıyorlar sorunlu diye.

Forumda adam RX 5700 alacağım diyor linç atıyorlar sorunlu diye.

İnsanlar bazen firmalar arasında takımlaşmaya gidebiliyorlar. Açıkçası şu an RX 5700 XT kullanmasaydım ve yeni bir ekran kartı alacak olsaydım gider RX 6800 XT alırdım. (Param olduğunu varsayıyorum.) :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı