A AFG2 Hectopat Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 80 6 Ocak 2020 #1 2'Si arasında kaldım, sizce hangisini tercih etmeliyim? Yardımci olursanız sevinirim. Sapphire Nitro+ RX 590 8g, Zotac Gaming GeForce GTX 1660 Super twin fan 6 GB.
2'Si arasında kaldım, sizce hangisini tercih etmeliyim? Yardımci olursanız sevinirim. Sapphire Nitro+ RX 590 8g, Zotac Gaming GeForce GTX 1660 Super twin fan 6 GB.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 6 Ocak 2020 #2 1660 SUPER performans olarak çok daha iyi. Mümkünse daha iyi markalardan seçin.
Steven Paul Jobs Centipat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 41 Yer Onun Kalbi.. Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2020 #3 AFG2 dedi: 2'Si arasında kaldım, sizce hangisini tercih etmeliyim? Yardımci olursanız sevinirim. Sapphire Nitro+ RX 590 8g, Zotac Gaming GeForce GTX 1660 Super twin fan 6 GB. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Sapphire Nitro yu tavsiye etmem pişman olacağın bir ekran kartı. Bence gtx 1660 daha mantıklı.
AFG2 dedi: 2'Si arasında kaldım, sizce hangisini tercih etmeliyim? Yardımci olursanız sevinirim. Sapphire Nitro+ RX 590 8g, Zotac Gaming GeForce GTX 1660 Super twin fan 6 GB. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Sapphire Nitro yu tavsiye etmem pişman olacağın bir ekran kartı. Bence gtx 1660 daha mantıklı.
A AFG2 Hectopat Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 80 6 Ocak 2020 #4 Steven Paul Jobs dedi: Kesinlikle Sapphire Nitro yu tavsiye etmem pişman olacağın bir ekran kartı. Bence gtx 1660 daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sikıntılari var Caner Uncu dedi: 1660 SUPER performans olarak çok daha iyi. Mümkünse daha iyi markalardan seçin. Genişletmek için tıkla... Butce sikinti olduğu icin bunu düşünüyorum
Steven Paul Jobs dedi: Kesinlikle Sapphire Nitro yu tavsiye etmem pişman olacağın bir ekran kartı. Bence gtx 1660 daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sikıntılari var Caner Uncu dedi: 1660 SUPER performans olarak çok daha iyi. Mümkünse daha iyi markalardan seçin. Genişletmek için tıkla... Butce sikinti olduğu icin bunu düşünüyorum
A Ayberk Soğukpınar Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 16 6 Ocak 2020 #5 AFG2 dedi: 2'Si arasında kaldım, sizce hangisini tercih etmeliyim? Yardımci olursanız sevinirim. Sapphire Nitro+ RX 590 8g, Zotac Gaming GeForce GTX 1660 Super twin fan 6 GB. Genişletmek için tıkla... Bence Geforce GTX 1660 Super al. Aralarında pek bir FPS farkı yok. Ama şunu düşünüyorum ki NVIDIA yazılımsal destek olarak çok başarılı.
AFG2 dedi: 2'Si arasında kaldım, sizce hangisini tercih etmeliyim? Yardımci olursanız sevinirim. Sapphire Nitro+ RX 590 8g, Zotac Gaming GeForce GTX 1660 Super twin fan 6 GB. Genişletmek için tıkla... Bence Geforce GTX 1660 Super al. Aralarında pek bir FPS farkı yok. Ama şunu düşünüyorum ki NVIDIA yazılımsal destek olarak çok başarılı.
Akerfeldt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 3.929 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer İstanbul 6 Ocak 2020 #6 1660 Super al ama Recep Baltaş Zotac'ı önermiyor. Sapphire'i de önermiyordu, onu dinlemedim kartı satın aldıktan sonra iade etmekle 2 ay uğraştım.
1660 Super al ama Recep Baltaş Zotac'ı önermiyor. Sapphire'i de önermiyordu, onu dinlemedim kartı satın aldıktan sonra iade etmekle 2 ay uğraştım.
TeQnaP Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 971 Çözümler 1 Yer New Jersey/United States Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2020 #7 GTX 1660 Super EVGA almani oneririm.
A AFG2 Hectopat Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 80 6 Ocak 2020 #8 Akerfeldt dedi: 1660 Super al ama Recep Baltaş Zotac'ı önermiyor. Sapphire'i de önermiyordu, onu dinlemedim kartı satın aldıktan sonra iade etmekle 2 ay uğraştım. Genişletmek için tıkla... Hangi kartı iade etmeye calıştın ve neden iade etmeye caliştin ne sıkintisı vardi
Akerfeldt dedi: 1660 Super al ama Recep Baltaş Zotac'ı önermiyor. Sapphire'i de önermiyordu, onu dinlemedim kartı satın aldıktan sonra iade etmekle 2 ay uğraştım. Genişletmek için tıkla... Hangi kartı iade etmeye calıştın ve neden iade etmeye caliştin ne sıkintisı vardi
theFaceless Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2017 Mesajlar 1.306 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Budapeşte 6 Ocak 2020 #9 1660 Super tabii ki. Fakat farklı bir marka olsa daha iyi olur sanki.
Akerfeldt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 3.929 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer İstanbul 6 Ocak 2020 #10 AFG2 dedi: Hangi kartı iade etmeye calıştın ve neden iade etmeye caliştin ne sıkintisı vardi Genişletmek için tıkla... RX590 Special Edition'u iade etmeye çalıştım. Wattman hatası veriyordu kart. Ama wattman hatası haricinde kartta başka sıkıntılarda vardı zaten. Abuk subuk bir kart, resmen balon.
AFG2 dedi: Hangi kartı iade etmeye calıştın ve neden iade etmeye caliştin ne sıkintisı vardi Genişletmek için tıkla... RX590 Special Edition'u iade etmeye çalıştım. Wattman hatası veriyordu kart. Ama wattman hatası haricinde kartta başka sıkıntılarda vardı zaten. Abuk subuk bir kart, resmen balon.