Sapphire Nitro+ RX 590 vs Zotac GTX 1660 Super

AFG2

Hectopat
2'Si arasında kaldım, sizce hangisini tercih etmeliyim? Yardımci olursanız sevinirim.

Sapphire Nitro+ RX 590 8g,

Zotac Gaming GeForce GTX 1660 Super twin fan 6 GB.

2'Si arasında kaldım, sizce hangisini tercih etmeliyim? Yardımci olursanız sevinirim.

Kesinlikle Sapphire Nitro yu tavsiye etmem pişman olacağın bir ekran kartı. Bence gtx 1660 daha mantıklı.

Bence Geforce GTX 1660 Super al. Aralarında pek bir FPS farkı yok. Ama şunu düşünüyorum ki NVIDIA yazılımsal destek olarak çok başarılı.

1660 Super al ama Recep Baltaş Zotac'ı önermiyor. Sapphire'i de önermiyordu, onu dinlemedim kartı satın aldıktan sonra iade etmekle 2 ay uğraştım.

1660 Super al ama Recep Baltaş Zotac'ı önermiyor. Sapphire'i de önermiyordu, onu dinlemedim kartı satın aldıktan sonra iade etmekle 2 ay uğraştım.
Hangi kartı iade etmeye calıştın ve neden iade etmeye caliştin ne sıkintisı vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…