Sapphire Nitro+ RX 590 vs Zotac GTX 1660 Super

• Konuyu başlatan AFG2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.768
1660 Super tabii ki. Fakat farklı bir marka olsa daha iyi olur sanki.
Uber almayı düşünüyorum inda bu marka var maalesef ve fazla bütcem de yok
RX590 Special Edition'u iade etmeye çalıştım. Wattman hatası veriyordu kart. Ama wattman hatası haricinde kartta başka sıkıntılarda vardı zaten. Abuk subuk bir kart, resmen balon.
Yorumun için teşekkur ederim şuan hangi karti kullanıyorsun

RX590 Nitro kullanıyorum, son sürücü güncellemeleriyle birlikte iyice b*ka sarmış bir durumda. Ayrıyeten 1560 Mhzde kapanma problemim var, fabrika ayarlarında kullanamıyorum kartı. İade oluyorsa iade, olmuyorsa eğer hazır sistemlere ekledikleri Galax GTX 1660 Super ile değişimini isteyeceğim. Lanet olsun ki aceleci davrandım bu sistemi aldım, biraz daha sabırlı davransaydım hem daha ucuz hem daha performanslı sistemi almış olacaktım. Teknobiyotik bu değişim ricamı nasıl karşılaşayacak göreceğiz. Bir daha AMD ile işim olmaz.

RX590 Nitro kullanıyorum, son sürücü güncellemeleriyle birlikte iyice b*ka sarmış bir durumda. Ayriyeten 1560 Mhzde kapanma problemim var, fabrika ayarlarında kullanamıyorum kartı. İade oluyorsa iade, olmuyorsa eğer hazır sistemlere ekledikleri Galax GTX 1660 Super ile değişimini isteyeceğim. Lanet olsun ki aceleci davrandım bu sistemi aldım, biraz daha sabırlı davransaydım hem daha ucuz hem daha performanslı sistemi almış olacaktım. Teknobiyotik bu değişim ricamı nasıl karşılaşayacak göreceğiz. Bir daha AMD ile işim olmaz.
AAA çöp donanımlar kullanıp karta suç niye atıyorsunuz? Kart kapanıyor çünkü anakart ve RAM'leriniz çöp şimdi NVIDIA fanboyluğu yapmayın burda bu sorun donanımsal. (!)

RX590 Nitro kullanıyorum, son sürücü güncellemeleriyle birlikte iyice b*ka sarmış bir durumda. Ayrıyeten 1560 Mhzde kapanma problemim var, fabrika ayarlarında kullanamıyorum kartı. İade oluyorsa iade, olmuyorsa eğer hazır sistemlere ekledikleri Galax GTX 1660 Super ile değişimini isteyeceğim. Lanet olsun ki aceleci davrandım bu sistemi aldım, biraz daha sabırlı davransaydım hem daha ucuz hem daha performanslı sistemi almış olacaktım. Teknobiyotik bu değişim ricamı nasıl karşılaşayacak göreceğiz. Bir daha AMD ile işim olmaz.
Öncelikle geçmis olsun umarim değiştirirler peki zotacı önerir misin bir bilgin var mı

AAA çöp donanımlar kullanıp karta suç niye atıyorsunuz? Kart kapanıyor çünkü anakart ve RAM'leriniz çöp şimdi NVIDIA fanboyluğu yapmayın burda bu sorun donanımsal. (!)
Onlarında nesli tükenmeye başladı sorunları yaşayınca. 😂 😂 Gündüzleri yoğun oluyorum işim dolayısıyla, bir türlü göndermeye vakit bulamadım arkadaş ya. Nasipse Cuma gününe kadar göndereceğim. Darısı benim başıma diyorum kısacası. 😄
Öncelikle geçmis olsun umarim değiştirirler peki zotacı önerir misin bir bilgin var mı
Teşekkür ederim. Zotac ısınma ve ses sorunuyla ilgili yazılar görmüştüm, tam bir bilgim yok hocam o marka hakkında. Yanlış bir şey söylemek istemem.

ben sappihire rx590 s.e kullanıyorum son güncelleme yüklü ve hiç bir hatam yok teknoloji şans işi her zaman fazla satılan ürünlerde hata alan sayısı da fazladır. ve rx590 çok memnunum. aralarında 250-300 tl arası ise fark varsa 1660S alınabilir ama 400 tl ve üzeriyse fark rx590 alınmalı kalan parayla fazladan ram veya ssd alınabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı