Sapphire Nitro+ RX 6600 XT 7.998 TL!

Defalarca alışveriş yaptığım site. Neden böyle bir şey deme gereksinimi duydun ki?
Teknobiyotik sitesinden toplu iğne bile alınmaz.
İlk deneyimim teknobiyotik sitesinden almak olmuştu kullanılmış monitör yollamışlardı hatalarını da kabul etmiyorlardı 🤣

Pandemi esnasında farklı zamanlarda siparişlerim oldu. Hepsi sorunsuz, hatasız bir şekilde elime ulaşmıştı. Sizin şansınıza böyle denk gelmiş demek ki. Yine de kabul etmemeleri yanlış. Sonrasında sorununuzu çözebildiniz mi ?

Pandemi esnasında farklı zamanlarda siparişlerim oldu. Hepsi sorunsuz, hatasız bir şekilde elime ulaşmıştı. Sizin şansınıza böyle denk gelmiş demek ki. Yine de kabul etmemeleri yanlış. Sonrasında sorununuzu çözebildiniz mi ?
Hayır çözemedim kullanmak zorunda kaldım hatta monitörün plastik yerlerinde açıklık vs. vardı 3-4 yıl olmuştur.

Bende pandemide ilk kapanmada sipariş vermiştim. Pandemi kaynaklı geç gelmişti. Ama sorun yaşamadım. Yaşadığım tek sorun hesabımı facebook üzerinden açmıştım açtığım hesapla giriş yapamıyordum.
Ayrıca son iki hafta içerisinde arctic 360mm termal macun fan ve çerçeve aldım. Sorun yoktu

RX 6600 XT 9000 lira piyasasındayken de senin gibileri vardı. Daha ne kadar düşebilir kaçırmayın alın diyenler.. Sen istersen bu fiyata alabilirsin kimse seni tutmuyor.
Ben böyle bir şeyi söylediğimi hatırlamıyorum.
Son zamanaların modası da sizin gibi hiç bir şeyi beğenmeyen insanlar.
Bundan 6-7 ay öncesine 13-14K bandında 3060 satılıyordu.

O zamanlarda 3060'ı 11K dan alan birisi olarak beni tutamazsın zaten herkesin ticareti,kesesi kendine.

Ben böyle bir şeyi söylediğimi hatırlamıyorum.
Düzgün okursan senin gibi düşünen insanların var olduğunu belirttim sadece sen demedim.
Bundan 6-7 ay öncesine 13-14K bandında 3060 satılıyordu.
O zaman neden bu fiyatlara geldiğini sorgulasan ve şimdi neden düştüğünü araştırsan belki bütün sorun çözülecek ?
Not olarak 3060 ilk çıktığında 3200 TL referans fiyatıyla çıktı :d
1651085087309.png

Düzgün okursan senin gibi düşünen insanların var olduğunu belirttim sadece sen demedim.

O zaman neden bu fiyatlara geldiğini sorgulasan ve şimdi neden düştüğünü araştırsan belki bütün sorun çözülecek ?
Not olarak 3060 ilk çıktığında 3200 TL referans fiyatıyla çıktı :d
Eki Görüntüle 1371991
Elden gelecek bir şey yok atıyoruz atıyoruz kazanamıyorlar...
Ankara merkezi falan basmamızı mı istiyorsun anlam veremiyorum size.
Bu fotoğrafları atarak zahmet etmişsinizde ben de biliyorum ama dediğim gibi yapacak bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı