Sapphire Nitro+ RX 9070 XT coil whine yapıyor

Laren

Kilopat
RAM
XPG Lancer RGB 32 GB (2X16) 6000 MHZ CL30 AX5U6000C3016G-DCLARBK DDR5 Ram
SSD veya HDD modeli
Kingston Renegade SRNGS/1000G PCI-Express 4.0 1 TB
Ekran kartı
Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 9070 XT
Anakart
MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Ana
İşlemci
AMD Ryzen 7 9700X Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci
Sapphire Nitro+ RX 9070 XT ekran kartı aldım. Bir haftadır kullanıyorum aşırı derecede coil whine sesi alıyorum. Özellikle 2K yüksek ayarlarda ve FreeSync açık durumdayken. Sizce iade etmeli miyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arıza olarak değerlendirilmiyor. Çok rahatsız ediyorsa firma ile görüşün. Bazen sürücü güncellemeleri sonunda ses gidebiliyor. Fakat her zaman tekrar etme ihtimali var.

Sapphire Nitro+ RX 9070 XT ekran kartı aldım. Bir haftadır kullanıyorum aşırı derecede coil whine sesi alıyorum. Özellikle 2K yüksek ayarlarda ve FreeSync açık durumdayken. Sizce iade etmeli miyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şansını deneyebilirsin ama kabul edeceklerini pek sanmıyorum sen yine de sor satıcıya. Coil whine zararlı bir şey değil çünkü. Sesi azaltmak içinde V-Sync açabilir veya ekran kartına UV yapabilirsin.

Şansını deneyebilirsin ama kabul edeceklerini pek sanmıyorum sen yine de sor satıcıya. Coil whine zararlı bir şey değil çünkü. Sesi azaltmak içinde V-Sync açabilir veya ekran kartına UV yapabilirsin.
Söylediğiniz her şeyi denedim ses tamamen yok olmuyor.
Yasal iade sürem henüz dolmadı. İnce hesap ile konuştum sanırım aynı karttan birkaç tane daha iade gelmiş. İade talebinde bulunabileceğimi söylediler.

Şansını deneyebilirsin. İstersen UV yap.

Denedim daha önce ses olduğu gibi duruyor maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı