Sapphire Nitro+ RX590 vs inno3D GTX 1660 Ti

haruneneskopuz

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Paramedik
Yakın zamanda bir ekran kartı alacağım. İlk olarak Sapphıre nıtro+ RX590(1800 TL)almayı düşünüyordum. Sonrasında Inno3D GeForce GTX 1660(1900 TL )'ı gördüm. Mazeme kalitesi olarak çok kötü görünüyor ama ekran kartı olarak RX590'dan daha iyi gözüküyor. Ayrıca sistemimde 500W power supply bulunuyor. Sistemim ise sadece 200W kullanıyor. Sapphıre Nitro için 650W ve üzeri bilgisi bulunuyor ama ınno3D GeForce GTX 1660 için bir güç gereksinimi bölümü bulamadım. Önerileriniz neler arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
inno3D büyük ve kaliteli bir marka. Ayrıca 1660Ti, RX590'dan %25e yakın daha güçlü bir kart. Bu durumda 1660Ti almanızı tavsiye ederim. Malzeme kalitesinin çok kötü olduğunu sanmıyorum fakat, öyle olsa dahi diğer marka kartlardan farkı 3-5 derece olacaktır. 120W güç kullandığı için fazla ısınacak bir GPU değil. Sisteminizdeki PSU besleyecektir.

Yakın zamanda bir ekran kartı alacağım. İlk olarak Sapphıre nıtro+ RX590(1800 TL)almayı düşünüyordum. Sonrasında Inno3D GeForce GTX 1660(1900 TL )'ı gördüm. Mazeme kalitesi olarak çok kötü görünüyor ama ekran kartı olarak RX590'dan daha iyi gözüküyor. Ayrıca sistemimde 500W power supply bulunuyor. Sistemim ise sadece 200W kullanıyor. Sapphıre Nitro için 650W ve üzeri bilgisi bulunuyor ama ınno3D GeForce GTX 1660 için bir güç gereksinimi bölümü bulamadım. Önerileriniz neler arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.
Tabii ki GTX 1660 Ti.

Aldım arkadaşlar GTX 1660 Ti kullanıyorum teşekkür ederim yazılarınız için. Sadece bilgisayarımın soğutucu eksikleri var. Bir kaç fanla tamamlayacağım inşallah. Teşekkürler tekrardan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı