Sapphire PE-AM2RS690V2 DDR2 anakarta GTX 1050 veya RX460 takılır mı?

Çalıştırmaz.

Videoyu izlediysen 7.21'den itibaren geriye dönük çalıştırır deniyor. Recep Baltaş ve Ali Güngör o zaman yanlış biliyor hatta bunun videosunu çekiyor GTX680 çalışır diyor. GTX680 ile saydığım ekran kartları arasında ne fark var? Bilgili arkadaşım senden cevap bekliyorum beni aydınlatırsan sevinirim.

Son düzenleme:
Videoyu izlemeye gerek yok. Verilen bilgileri zaten biz paylaşıyoruz. Geriye dönük uyumluluğun şartları var ve kişi bunu karşılamıyor. GTX680 neyle çalışır diyor? Hangi anakartla?
Bak bakalım neyle çalışırmış.
54465498.jpg

O zaman bu vatandaş, sistem özelliklerini kasıtlı yanlış paylaşmış bir yalancıdır diyebilir miyiz? Kendisi aynı anakartta R7 250 çalıştırmış görünüyor. Ayrıca izlemeye gerek duymadığın önceki video'da geriye dönük PCI 3.0 bir ekran kartını(sadece GTX680 uygun demiyor) PCI 1.0 çalıştırır kelimesi de sizin söyleminize göre yanlış anlaşılmaya epey müsaittir. Gerçi izlemişsindir de zehaviri kurtarmak için gerek yok diyorsun. :) İyisi mi zamanında videoyu çeken @Recep Baltaş ve @Ali Güngör son sözü söylesin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
O zaman bu vatandaş, sistem özelliklerini kasıtlı yanlış paylaşmış bir yalancıdır diyebilir miyiz?
Evet. Youtubeye bakıp her şeye inanılmaması gerektiğini kaç kere yazdık.

sadece GTX680 uygun demiyor
680'i siz çıkarttınız, bende cevabını verdim.
Ayrıca izlemeye gerek duymadığın önceki video'da geriye dönük PCI 3.0 bir ekran kartını PCI 1.0 çalıştırır kelimesi de sizin söyleminize göre yanlış anlaşılmaya epey müsaittir.
Aynen öyle. Önceki mesajımda neye göre karar verilmesini belirtmiştim.

Evet. Youtubeye bakıp her şeye inanılmaması gerektiğini kaç kere yazdık.

680'i siz çıkarttınız, bende cevabını verdim.

Aynen öyle.

Siz başta çalışmıyor dediniz bir de beni yanlış bilgilendirme yapıyormuş gibi gösterdiğiniz için bende araştırmaya başladım karşıma daha önce izlediğim GTX680 incelemesi çıktı o yüzden GTX680'den bahsettim. Sonra anladım ki meğer Recep Baltaş ve Ali Güngör benim gibi yanlış bilgilendirme yapıyormuş. Çalışmıyor diye kesin bir söylem kullanılıp üstüne bu video izlenince insan bilgisine güvendiği kişilerin bilgisini sorgular. :)

O videonun içerisinde geçen PCI 3.0 kartlar geriye dönük PCI 1.o'da çalışır kelimesi benim için önemlidir. Zaten önceki mesajı yazma gerekçem sırf buydu. Video'da incelenen kartın marka modeli benim için önemsiz ben sadece o ayrıntıya takıldım.

Benim dikkat çekmek istediğim çalışacak kartları yukarıda belirttim. Siz yine çalışmaz dediniz ve videoyu izlememe gerek yok dediniz üstelik alıntıyı bile düzenleyerek. :p Recep Baltaş, Ali Güngör olsam alınırdım bu tavıra. :) Ben daha sonra eklediğim video'da adamın R7 250'yi anakartta çalıştırmış olduğunu gösteriyorum. Şimdi de 680'i siz çıkardınız diyorsunuz. Neyse daha fazla uzatmayalım. Sizin dediğiniz gibi olsun çalışmasın. :) Ayrıca çalıştırdığını gösteren videoyu yükleyen arkadaş kesin yalancıdır size katılıyorum. :ROFL:

Son düzenleme:
PCI Express 2.0 ise -ki buna dair pek bir bilgi olmasa da PCI Express 2.0'ın 2007'de anakartınla aynı tarihte duyurulmasından ötürü desteklemediğini düşünüyorum- destekler. Olmadığına göre görüntü alamayabilirsin. Teoride destekliyor yani. Ama pratikte dediğim gibi görüntü almama ihtimalin var. Zaten Sapphire'in de anakarta çok BIOS desteği verdiğini sanmıyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı