Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 alınır mı?

Pulse değil aslında referans modele benziyor bu. Pulse tasarımı böyle değil.

Hocam size bir sorum olacak ben bu kartı almak için elimdeki sistemi satıyorum ileriye yatırım olsun diye kartı alacağım ama zayıf işlemci ile kullanacağım. ASUS A320M-K anakart ile bulabildiğim en ucuz AM4 soket işlemciyi alacağım Athlon X4 950 1 ay böyle kullanıp daha güçlü işlemci ile değiştirmeyi planladım ama anakartın sitesinde bir not gördüm tam anlayamadım. Aşağıdaki resimde belittiğim kısımda ne demek istiyor 5862 BIOS'a yükseltince X4 950 kullanamaz mıyım yanlış mı anlamışım.

Dosya Ekleri

• a320mk.PNG
    a320mk.PNG
    116,5 KB · Görüntüleme: 56
Hocam size bir sorum olacak ben bu kartı almak için elimdeki sistemi satıyorum ileriye yatırım olsun diye kartı alacağım ama zayıf işlemci ile kullanacağım. ASUS A320M-K anakart ile bulabildiğim en ucuz AM4 soket işlemciyi alacağım Athlon X4 950 1 ay böyle kullanıp daha güçlü işlemci ile değiştirmeyi planladım ama anakartın sitesinde bir not gördüm tam anlayamadım. Aşağıdaki resimde belittiğim kısımda ne demek istiyor 5862 BIOS'a yükseltince X4 950 kullanamaz mıyım yanlış mı anlamışım.
Kullanılır ama ne derece performans verir bilemem. Ben 1600 AF ile kullanayım dedim resmen süründü PC.

Kullanılır ama ne derece performans verir bilemem. Ben 1600 AF ile kullanayım dedim resmen süründü PC.

Hocam yani hangi sürüm BIOS'u kullanmam lazım sırası karışık gidiyor anlamadım tam ve bende 1 ay kullanacağım. Şu an elimde RTX 2060 ve Ryzen 5 2600 var 2060 yavaş yavaş gücünü kaybediyor sizce yanlış mı yapıyorum.

Hocam yani hangi sürüm BIOS'u kullanmam lazım sırası karışık gidiyor anlamadım tam ve bende 1 ay kullanacağım. Şu an elimde RTX 2060 ve Ryzen 5 2600 var 2060 yavaş yavaş gücünü kaybediyor sizce yanlış mı yapıyorum.
2060’dan çok güçlü 6700 ama yetersiz değil. Bios konusunda sırayı bilmiyorum maalesef bilen arkadaşlar yardımcı olsun ben en günceline güncelliyorum ama bazılarında sıra oluyor doğru.

2060'dan çok güçlü 6700 ama yetersiz değil. BIOS konusunda sırayı bilmiyorum maalesef bilen arkadaşlar yardımcı olsun ben en günceline güncelliyorum ama bazılarında sıra oluyor doğru.

2060 yetersiz değil şu an ama oraya doğru gidiyor ve orada 5862 sürümünde destek yok anladığım kadarıyla.

Sizce yanlış mı yapıyorum.

RTX 2060 fazla değer kaybetmeden yükselmek lazım, bende RTX 2060-Ryzen 5 3600 vardı. Sattım ve RX 6600/İ3-12100F sisteme geçtim.

Markanın soğutması kötü diye okumuştum ama tam bir F/P ürünü alınır.
Hocam soğutma performansı, FrekansTV'nin topladığı sistemde görülüyor. Konuştuğumuz ekran kartı var bu sistemde:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun testlerine bakabilirsin, gayet serin bence.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı