Sapphire Pulse Radeon RX 6700 XT nasıldır?

Ben kullanıyorum hocam tek kusuru bobin sesi bir adı vardı fakat hatırlamıyorum şu an. Karta çok yüklenildiğinde geliyor kulağını yaklaştırdıgında duyarsın. Herhangi bir zararı yok sadece ses çıkıyor ek olarak her kartta olacak diye bir şey yok. Onun dışında çok memnunum herhangi bir ısınma problemi ya da başka problem yaşamadım ilk zamanlar driver sorunu vardı fakat artık oda kalmadı kesinlikle tavsiye ederim.

Sapphire Nitro+ modeli 9700 liralara kadar düşmüştü. Aceleniz yoksa bence yine bu modeli bekleyebilirsiniz. Ben Sapphire kullanıyorum ve AMD tarafındaki en iyi ürünü çıkartıyorlar. Bence beklemelisiniz.

Amazon bunu genelde yapar. Stokları bitirdikten sonra fiyatını artırır ama belli bir süre sonra tekrar eski fiyatına gelir. Bir nevi pazar taktiği. Eğer o modeli istiyorsanız bence bekleyin, kısa bir süre sonra tekrar düşecektir.

Amazon bunu genelde yapar. Stokları bitirdikten sonra fiyatını artırır ama belli bir süre sonra tekrar eski fiyatına gelir. Bir nevi pazar taktiği. Eğer o modeli istiyorsanız bence bekleyin, kısa bir süre sonra tekrar düşecektir.

@Genzonzi hocama kulak verin.

10700 TL civarından 15 Haziran'da almıştım. Soğutmasından ve performansından çok memnunum. Bence beklemeye değer bir kart. Ayrıca sizi uzun yıllar götürecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı