Sapphire Pulse RX 5600 XT alınır mı?

Aynı kartı kullanıyorum, herhangi bir ısı veya yazılımsal sorunla karşılaşmadım. Soğutma konusunda gayet başarılı. 75 dereceyi geçtiğini görmedim henüz. Ayrıca 5000 serisinin en sorunsuzu 5500, en sorunlusu 5700.

MSI Mech modelini almayı düşünüyorsanız iyice araştırın çünkü ısı sorunu yaşayanlar vardı.

Ama bütçeniz artarsa RTX 2060 alabilirsiniz. Artmazsa 1660 Super alabilirsiniz, OC performansı ile 1660 Ti'yi geçebiliyor.

Ben 5700 XT Pulse kullanıyorum. Birkaç saat GTA V oynadıktan sonra en fazla 75 dereceyi gördüm. 5600 XT daha az ısındığı için bakır borusu daha az ama hemen hemen aynı değerlerdir. 3 fanlı modellere gerek yok. Ayrıca Driver problemleri o kadar sık görülmüyor artık.

Son düzenleme:
Birkaç aydır başlıktaki ekran kartını alma konusunda kararım kesindi ancak hem fiyatının 2700 civarına çıkması hem de forumda az da olsa sorun yaşayan insanları görmek ufaktan tedirgin etti beni. Özellikle halihazırda kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
Sorunları çok değil 5700XT ye göre incehesap gaming gecesinde 2400 civarına düşer gibi.

Ben 5700 XT Pulse kullanıyorum. Birkaç saat GTA V oynadıktan sonra en güzel 75 dereceyi gördüm. 5600 XT daha az ısındığı için bakır borusu daha az ama hemen hemen aynı değerlerdir. 3 fanlı modellere gerek yok. Ayrıca Driver problemleri o kadar sık görülmüyor artık.
BIOS'u güncellenen RX 5600 XT'lerde RX 5700 XT'de ki soğutma bloğu kullanılıyor artık bu arada :D

Yazılımsal sorunlar çıkabilir. Risk almanız lazım. Üstelik 5000 serisi fazla ısındıkları için en güçlü soğutmaya sahip olan Nitro+'a yönelmeniz daha doğru olur. Yok ben bunlarla uğraşamam derseniz biraz daha biriktirip 2070 alabilirsiniz.

2000 TL "biraz" mı oluyor?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı