Sapphire Pulse RX 5600 XT alınır mı?

Saykoraz

Picopat
Evet arkadaşlar bu kart hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum çoğu model bu VBIOS muhabbetleri çıktığında hızlı aksiyon alamadı ve hala bazı modellerin sorunlu olduğunu duyuyorum. Misal MSI 5600 XT hala bellek hızı 12 Gbps modellerini satıyor. Peki Sapphire hakkında ne düşünüyorsunuz? En hızlı aksiyon alıp bellek hızını 14 yapan üretici diye biliyorum. Görüşleriniz nelerdir?

Arada fiyat farkı 250-300 TL civarı ve neredeyse birbirleriyle aynı performansı veriyor.
5600XT ilk çıktığında vardı sorunlar.

Son düzenleme:
Alabilirsin kafan rahat olsun, 60 dereceyi geçmiyor kart inanılmaz iyi soğutma konusunda, 60 dereceyi geçmeden fanlar çalışmıyor ve 60 dereceyi istesem de geçirtemediğim için fanlar hiç çalışmıyor neredeyse...

@Umut As dostum sen VBIOS güncelledin mi yoksa kartı alıp takıp dümdüz kullanmaya mı başladın biraz bilgi verebilir misin ben bu kartı aldığım zaman BIOS güncellemesi yapmam gerekiyor mu yoksa şu an satılan kartlarda direk güncellenmiş halleriyle mi satılıyor?

@Umut As dostum sen VBIOS güncelledin mi yoksa kartı alıp takıp dümdüz kullanmaya mı başladın biraz bilgi verebilir misin ben bu kartı aldığım zaman BIOS güncellemesi yapmam gerekiyor mu yoksa şu an satılan kartlarda direk güncellenmiş halleriyle mi satılıyor?
satın aldığım kart VBIOS güncel halde geldi, satın aldığında kartın kutusunun yanında bir kod yazar, o koda bakarsın bu videoda ki kodlardan biri değilse güncel demektir ya da direkt msi afterburner bellek hızlarına bakarak da anlayabilirsin 1780 ve 1750 ise güncel demektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende sapphire pulse rx 5600 xt yenilenmiş modelini yeni satın aldım şu an ki sürücüleri güncellemeleri ne durumda.
Mesels rog modeliyle arasında ne kadar fark vardır fps ve c° ne kadar oynar. Eğer kart aldıysan düşüncelerini paylaşabilirmisin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı