Sapphire Pulse RX 5600 XT 6 GB alınır mı?

Hayir, yok.

Bu arada 5600XT, RTX2060 gucundedir. 1660 onermem onun yerine. Zaten 5600XT'nin sorunlarinin cok buyuk oranda cozuldugu soyleniyor.

Ben tercihimi RX 5600XT olarak kullanırdım. Sürücü sorunu kalmadı denecek kadar az. Kendi sistemimde 5700XT kullanıyorum. 20.2.2 WHQL sürümünde gram sorun yaşamadan kullanıyorum kartı.

5600XT kartlar 2060'dan bile biraz önde. Yani 1660 rakibi bile değil.

Hepinize cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum ben tercihimi RX 5600 XT'den yana kullanacağım.

Aldınız mı? Kartdan memnun musunuz? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Evet kartı aldım ve çok memnunum.
Sürücü sorunları ile uğraşmak istemiyorsanız WHQL sürücülerini kullanırsanız sıkıntı çıkmayacaktır.
Kartın performansı beni çok etkiledi ayrıca sıcaklık değeri olarak maksimum 70 derece gördüm.
Kullandığım kasa:GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
Test ettiğim oyun:Call Of Duty Warzone yüksek ayarlarda.

Evet kartı aldım ve çok memnunum.
Sürücü sorunları ile uğraşmak istemiyorsanız WHQL sürücülerini kullanırsanız sıkıntı çıkmayacaktır.
Kartın performansı beni çok etkiledi ayrıca sıcaklık değeri olarak maksimum 70 derece gördüm.
Kullandığım kasa:GAMEBOOSTER GB-L06B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
Test ettiğim oyun:Call Of Duty Warzone yüksek ayarlarda.
Teşekkür ederim cevabınız için bende bu ekran kartını almayı düşünüyorum.Önerinizi dikkate alacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı